Nauka fotografowania aparatami tradycyjnymi lustrzankami analogowymi

Fotografia jest moja pasją . Chętnie podzielę się z Tobą moimi zasadami dobrej fotografii . Zapraszam Cię na spacery fotograficzne podczas których zdobędziesz umiejętności posługiwania się aparatem manualnym .
Nauczysz się opowiadać zdjęciem jak dobry Poeta powiesz zdjęciem więcej pokazując mniej , zaczniesz robić zdjęcia ciche i mocne ,mądre a nie sprytne . Do swojej dyspozycji masz kilka aparatów : Zenit ET oraz EM , YASHICA FX 7 oraz TL ELECTRO , Canona 300 eos , Minolta 404is 300 is , Ricoh ZF35 , dla ciekawych LOMOgrafii LC-A( klisza fujifilm Superia 200 i wywołanie w cenie )
Opieka merytoryczna od "A do Z" wyjazdy do ciekawych miejsc w okolicy Trójmiasta Zadzwoń 784767797
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nauka fotografowania aparatami tradycyjnymi lustrzankami analogowymi

Proszę się skontaktować olaradtke@tlen.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a mogę prosić o podopowiedz jaki aparat byłby dobry dla amatorki? na co zwrócić uwagę?

Zależy mi na uwiecznieniu rodzinnych chwil

Zależy ile chcesz wydać Pieniążkow .najważniejsze to złapać emocje

Max 2000
I to tyko do fotografowania synka, jakiś imprez. Na pewno nie hobbystycznie i bez zabawy w dokupowanie obiektywów.

Poczytaj opinie ja mam nikon d5300 i jestem mogą zadowolona prosty interfejs lekki dobrze się trzyma :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cześć, świetny pomysł, z chęcią bym się spotkała :)

Inne tematy z forum

Rękodzieło, pasmanteria (5 odpowiedzi)

Hej, gdzie znajdę dobrze zaopatrzoną pasmanterię? Dopiero rozpoczynam przygodę z dziewiarstwem :)

ASG czyli bezpieczna wojna (57 odpowiedzi)

Witam, W wakacje postanawiam zakupić sobie już 3 replikę jakiegoś karabinu. Ale nudno jest mi...

Białe tango (259 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4