metal, blues, rock (1) Tylko Tadeusz Piesiak z Materii!! Niesamowity gość, w rok czasu nauczyłem się... Miediejew Słabo !! tylko jeden nurt ,kiepskie tłumaczeni,haotyczność lekcji. (2) tylko jazz. to nie nauka gry na gitarze tylko nauka jazzu dla osób ,które juz... kogut Ten i nikt inny. (1) Rafał to człowiek, który pokazał mi czym jest muzyka przez duże m. To dzięki... Wojtek
Polecam!!! (1) Zaczynałam naukę od zupełnych podstaw, i bardzo się cieszę, że trafiłam pod... ala Profesjonalizm pełną gęba (1) Z Rafałem mam przyjemność współpracować już od kilku lat, rozpocząłem od... J.Kardaś Jestem pod wielkim wrażeniem! (1) Gram na gitarze od około 7 lat i wydawało mi się, że wiele już potrafię.... Marcin Konopek Polecam! (1) Rafał Uhuru Szyjer nauczył mnie tego czego chciałem- grać na gitarze! Ma... Tomek Uhuru jest najlepszy w mieście!!! (1) ..polecam! Fajny koleś i dobrze uczy!! ;) agatka klaudia - opinia (1) orientuje sie ktoś w cenach ? ;) klaudia Iza - opinia (1) Mogłby ktos z was pogadac ze mną na gg o tych lekcjach itp. Moj nr gg :2969412. Iza