Podręczniki do średniej (1) Wiedza o społeczeństwie do średniej A.Wojtaszczyk, 8 Współczesna... oliwia15 Egzamin na psychologie UG (2) Jak wrażenia po examie ?? ja właśnie wróciłem... Moje pierwsze wrażenie:... Pawel materiały dotyczace DIAMENTU i materiałów supertwardych (1) Dzień dobry. Prosiłbym o wszelakie informacje dotyczace DIAMENTU i materiałów... śmierć poety
dobre gimnazjum??? (1) szukam dobrego gimnazjum w trojmiescie, najlepiej w gdansku, najlepiej przy... Joseph Pomocy (2) Mam prośbę czy mógłby ktoś mi pomóc napisać streszczenie bajki Muzykanci z... blef Zamyka się najlepszą integracyjną szkołę w trójmieście - pytania do Rady Miasta (2) Szanowni Panie i Panowie Radni Dlaczego zdecydowaliście się rozwiązać Szkołę... AZ Conradinum (4) /mam pewien problem. Nieługo wybieram sie do L.O.. Wybrałam sobie Conradinum... Telitha kto ma ochotę na rosyjski? (4) Czy jest w tym kraju ktoś kto chciałby uczyć się rosyjskiego? Malina Gimnazjum nr 8 Gdańsk (1) Kto może wyrazić opinię na temat wymagań w klasie gimnazjalnej o profilu... alga AMG (1) :) studentka med Które liceum najlepsze na medycyne ?? (6) mam małe pytanko które liceum w 3mieście jest najodpowiedniejsze jeżeli w... Milton szkoła podstawowa nr 45 (1) Witam! Kto zna 45 z Gdyni na Wiczlińskiej? Będę wdzięczna za wszelkie... Maya Materiały dla studentów elektroniki i informatyki TUTAJ (1) Materiały dla studentów elektroniki i informatyki TUTAJ Projekty, Laborki,... anonim Korepetycje z MATEMATYKI: SKUTECZNIE (1) Jestem studentką drugiego roku matematyki na Politechnice Gdańskiej. Chętnie... Magda1 poszukuję:materiały z socjologii religii (2) Poszukuję wszelkich materiałow z zakresu socjologii religii. Bede wdzieczna... drunker test kompetencji (1) Jeżeli ktoś się boi testów kompetencji (część mat-przyrodnicza), niech do... mita korepetycje z niemieckiego (1) Cześc wszystkim znalazłamświetnego korepetytora z niemieckiego mówi... Martyna studia zaoczne (1) Poleccie mi jakieś studia, które można robić w systemie zaocznym w Gdańsku.... koko Uczą skutecznie, z pasją, cierpliwością i... poświęceniem! (0) Zdałem egzamin w przedostatni dzień 2011 roku. Do Akademii trafiłem po... Pablo Kat. C (0) Polecam. Nauka na wysokim poziomie. Instruktorzy zwracają uwagę na szczegóły... Tomek