pedagogika (3) Czy ktoś moze wie czy po studiach licencjakich z innego kierunku,konkretnie... slonko Wyższa Szkola Humanistyczna w Gdańsku - warto ? (9) Wyższa Szkola Humanistyczna w Gdańsku - warto ? Jeśli tak to jaki kierunek... nick nieuk Nauka (1) A pszyjezdzasz tez do domków "klientów" ? i w jakich godzinach najlepiej ci... anusia gdansk
Co powiecie o ÓSEMCE?? (1) Powiedzcie mi coś na temat Ósmego LO na Kartuskiej?? Gosia-Sroka Jezyk JAPONSKI (1) witam wszystkich ja z takim malym zapytaniem czy ktos zna w trojmiescie... Marian San Wychowanie artystyczne-gdzie w Trójmieście? (1) Witam :-) Czy ktokolwiek orientuje się gdzie w Trójmieście można zrobić... Maddy Korepetycje z chemii (1) Sympatyczna studentka IV roku farmacji na AM Gdańsk przyblizy i umili chemie.... Dorotka poziom politechniki gdańskiej (1) mam zamiar rozpocząć podyplomowe studia na politechnice gdańskiej z finansów... maszkaron szukam mistrza lub kursów (3) Gdzie w trójmiescie można zapisać się na kurs programowania (C++, Python lub... 22 Kupie gry na PS2 (full DVD) (1) Potrzebuje troche najnowszych oraz troche starszych, najlepszych gier na PS2,... Tomek PS2 politologia- szukam notatek (2) Przyznam, że trochę późno się obudziłam, ale szukam notatek lub testów z dr.... haneczka FIZYKA DLA KANDYDATOW NA AKADEMIE MEDYCZNE (2) ATRAKCYJNA OFERTA DLA WSZYSTKICH ,KTORZY CHCA SIE PRZYGOTOWAC DO EGZAMINU... mojafizyka Potrzebny Dyplom (1) Ktos,kto umie pomoc proszony o kontakt ska80@gazeta.pl ska80 Kolumna chromatograficzna (1) Na pudle napisano: NP Deact Restek Guard Column 30 meters .25 mm ID GC #26A... Mocarz korepetycje chemia (5) udzielam korepetycji z chemii pełen zakres (szkola podstawowa,średnia-matura)... marysia.m. nauka gry na gitarze (5) hej! nauczę Cię grać na gitarze - ciekawie i od podstaw - tabulatury,... gdynianka Gdynska trójka (3) Cześć.Do uczniów byłych i obecnych gdynskiej ''TRÓJKI''!!!! Napiszcie swoje... Ciekawa pomóżcie to przetłumaczyć! (1) czy ktoś może przetłumaczyć ten text ? dziekuję... Don't you just love it... bejbi Szkoła Wojakowskich ?? (5) czy korzystał ktoś może z usług Szkoły Pamięci Wojakowskich ? Dominika 1ALO w Orłowie w niebezpieczeństwie!!!!! (2) Właśnie po powrocie mamy z wywiadówki z wywiadówki w mojej szkole-... uczennica1ALO