FRANCUSKI (: poszukuje korepetytora!!! (1) jw chodzi o przygotowanie do matury gg 2001572 dorotta poszukuje nauczyciela angielskigo-poziom CAE (2) Poszukuję nauczyciela angielskiego. Mieszkam w Gdyni. emt rozmowy o śmierci (1) Dlaczego nie potrafimy mówić o śmierci? Dlaczego o tym, co spotka każdego z... Gosia Sobczak - Zamorska
3Dsmax (1) potrzebuje kursu albo prywatnych lekcji z programu 3Dsmax......prosze o... to ja lub nie ja ;) Forum Wydziału Fil-His (1) Zapraszam serdecznie na otwarte dziś nieoficjalne forum wydziału... redaktor WSAiB na kieleckiej (4) Pilnie proszę o opinie na temat tej uczelni. Studentka korki z matmy / fizy (1) jestem studenetem PG ETI I rok, zakres gim i liceum.. najchętniej okolice... piorek zakupię podręczniki TCh na Pg 1Rok (1) chętnie odkupię podręczniki z matmy (Żakowski; Krysicki Analiza mat. w zad.;... karina marketing na UG (1) Czy ktos z was moze studiuje marketing na Uniwersytecie Gdańskim i moglby mi... slonko hiszpanski (2) czesc ! Mam takie pytanko. Uczylam sie przez rok hiszpanskiego w Profi-Lingua... pams ETI? (2) a czy na na ETii jest cięzko? TO JA Politechnika Gdańska- jaki wydział ?? (5) mam takie pytanko do studentow pg ktory z podanych kierunkow najlepiej wybrac... Heniek Dla rozpoczynających kurs w Empiku Pre-Intermediate i nie tylko (1) Sprzedam podrecznik i zeszyt ćwiczeń Wavelength Pre-Intermediate.... katibrown WSSE vs GWSH(pilne) (1) pozdro szukam ludzi studiujacych w nastepujacych uczelnia na kierunku... trope Politechnika Gdańska (9) Witam! Czy ktos sie orientuje ile osob przypadalo na jedno miejsce w zeszlym... MaCiEjOo TOEFL (1) Chetnych do nauki bezposrednio pod ten egz zapraszam do kontaktowania sie ze... studentka KURS NA RATOWNIKA! (1) Czy ktoś z Was ma może jakies namiary na basen w Gdańsku, w którym będzie... Olka Nauka Gry Na Gitarze (1) Witam! Jeśli kogoś interesują lekcje gry na gitarze-zapraszam! W 2004 zdałem... uhuru Szkoła PROFICIENCY w Sopocie (1) Chciałabym się zapisac na kurs intensywny jezyka angielskiego do tej szkoły.... EZd Nauka gry na gitarze (1) Nauka gry na gitarze. Gdynia. Moge dojechać. Gitara elektryczna, też... Jimmy