SPRZEDAM PŁYTY CD (1) SPRZEDAM PŁYTY CD: 1. The Fabulous SIDNEY BECHET - Blue Note serie - 10zł 2.... 8) kurs kroju i szycia (2) poszukuję kursu jak w temacie. bardzo proszę o namiary gdyby ktoś z Was... Małgorzata Nauczę gry na gitarze - Gitara akustyczna, klasyczna (1) Nauczę gry na gitarze - Gitara akustyczna, klasyczna Podstawy, akordy,... 8)
WCZESNA EDUKACJA I LOGOPEDIA NA UG (2) czy ktos z was studiuje na tym kierunku?chcialabym isc na studia od... dziób Ojcowski Park Narodowy (1) ojcowki park narodowy na ostatnio mały problem, otóż tamtajsze władze miasta... Valhior STUDIUM EDUKACJI KADR (1) Jak w temacie. Chciałabym uzyskać jakieś informacje o owej szkole mieszczącej... Ma_gda studia - informatyka (4) planuję studia w kierunku informatyka w gdansk, na oku mam wsz.pl i... Hekko Wstępne egzaminy AKTORSKIE (1) Wstępne egzaminy AKTORSKIE Przygotowanie do egzaminów wstępnych do szkół... Garda czar par - badania;) (1) hej jestem studentką Wydziału Psychologii UW pisze prace magisterską na... cel Pomocy!! Wolne miejsce w przedszkolu (2) Czy ktoś może wie o wolnym miejscu w którymś z gdyńskich przedszkoli? Chodzi... Aśka lingwistyka (3) Czy w trójmieście można studiować lingwistykę? Bo nie chcę wyjeżdżać do... kaaasiaaaaa Nauczę gry na gitarze akustycznej (1) Nauczę gry na gitarze akustycznej od podstaw. Blues/rock/latino. Tabulatury,... Gdynia Gdzie szukać kursu tanca? (6) Witam serdecznie:) czy ktoś mógłby mi polecić jakiś kurs tańca? Chciałabym... Justyśka ITM, czy ktoś poleca? (1) czesc,zastanawiam sie nad kursem w ITM, tworzenie stron www, ktos moze z tego... torque LEKCJE GRY NA GITARZE (1) UCZĘ GRY NA GITARZE AKUSTYCZNEJ. LEKCJE WYŁĄCZNIE U MNIE W DOMU (SŁABO U MNIE... desayuno Gitara- 14 zł za 60min (5) Nauka gry na gitarze akustycznej, elektrycznej. Mieszkam w Gdyni-obłuże ale... Jimmy Procedury i Funkcje (1) czy ktoś umiałby mi to rozpisać w prosty i logiczny sposób 1. Podaj wartości... marcin1 wolontariat w Afryce!!! (3) WOLONTARIAT W AFRYCE! Jesli lubisz podrozowac, pomagac innym lub chcesz... agatamar. Pascal zadanie z Tablicami (10) Cześć!!! Czy mógłby mi ktoś w tym pomóc??? Zadanie 1. Napisac program, ktory... maue Korepetycje- j. włoski (1) Udzielam korepetycji z j. włoskiego. Chętnych proszę o kontakt mailowy... Magda-k