Gitara - lekcje (1) Udzielę lekcji na gitarce. Gram z 6 lat. Mieszkam w Oliwie. Namiary: 604 473... Mateusz Angielski - poszukuję, kogoś kto mi przypomni troszkę a nauczy jeszcze więcej :) (1) Poszukuję korepetytora z języka angielskiego najlepiej z Moreny, najlepiej... TajemnyP Kurs tańca - nauka tańca (1) Jeżeli pragniesz zaskoczyć swojego partnera lub partnerkę znajomością tańca,... Agnieszka&Tomasz
Gdynia Punkt Opieki dla dziecka 2-5lat (1) witam, mam pytanie o potrzebe stworzenia w Gdyni Śródmieściu właśnie takiego... do_ba gitara!!!!!!! (2) chciałabym nauczyć się grać na gitarze klasycznej, ale nie wiem jak i gdzie?... marta86 SPRZEDAM RÓŻNE KSIĄŻKI - mój spis (1) ----SPRZEDAM KSIĄŻKI-----... aga00 Case Study firmy Accenture (1) Witam serdecznie Jestem Ambasadorem firmy Accenture. Chciałabym zaprosić... klaudiakocmiel kurs masażu (1) Szukam w miarę profesjonalnego kursu masażu w trójmieście.Może ktoś może mi... yagahatka Czy ktoś mi to wyjaśni - proszę (1) zadanie 1. Ile razy zostanie wykonana instrukcja dla k i jakie wypisze... elrm nauka gry na keybordzie (1) udzielam lekcji gry na keyboardzie (mgr) k.papaja@interia.pl gg:8596307 k.papaja Zadania w pascalu (1) Zadanie 1. Jaka jest wartość zmiennej x po wykonaniu następującego ciągu... novik5 angielski za niemiecki (1) Witam, szukam osób, które udzielą mi korepetycji z niemieckiego lub... Gosia Sobczak - Zamorska Materiały dla studentów (1) www.eka.kwv.pl może sie komuś przyda Pozdrawiam marian gdzie odbeda sie rekrutacje na studia w styczniu (5) prosze o pomoc tycch ktorzy wiedza gdzie w trojmiescie w styczniu 2006 roku... moniam Poszukuję odpowiedzi do kursu fundamentals of unix (1) Bardzo proszę o pomoc!!!! Poszukuję odpowiedzi do kursu cisco "fundamentals... jozeki Zadania w Pascalu (3) Może ktoś wie jak zrobić te zadania. Dal nie których mogą być banalne, ale... rav sprzedam książki Agathy Christie (1) SPIS KSIĄŻEK AGATHY CHRISTIE, KTÓRE WCIĄŻ MOŻNA U MNIE JESZCZE NABYĆ: 1.... aga000 Sprzedam : Szacki ' Historia Mysli Socjologicznej" (2) Socjologia SZACKI, Słownik Filozofii Sprzedam dwie książki: "Historia Mysli... Voitec referaty z informatyki i rachunkowosci (1) gdzie moge znalezc gotowe referaty :badz materialy na temat ekonomiczne... czarny bioinformatyk poszukiwany (1) Potrzebuje pomocy z bioinformatyki,jeśli znacie kogoś to prosze o kontakt.... nana