wyjazd dzieci na wymianę (1) Witam, czy dziecko któregoś z Was uczestniczyło kiedyś w wymianie dzieci... aga 2 JAKĄ SZKOŁĘ WYBRAĆ PO GIMNAZJUM? (1) Jeżeli kończysz w tym roku gimnazjum i zastanawiasz się, jaką wybrać szkołę -... stokrotka najgorsze kierunki studiów na uczelniach niepaństwowych w trójmieście (3) Proponuje stworzyć temat w którym będziemy wpisywać najgorzej prowadzone... jelk
studia na marketingu (3) Hej! Chciałabym studiować marketing! Czy możecie poradzić mi jakąś dobrą... agusia Pomoc-praca dyplomowa!!!!!! (1) Poszukuje kogos,kto napisze prace dyplomowa.Politechnika,wydzial inzynieria... natalmag BARDZO WAZNE!!! (1) PROSZE JESLI KTOS MA JAKI KOLWIEK TELEFON KONTAKTOWY DO PANA KWIATKOWSKIEGO... Almost Nauczę gry na gitarze (1) Nauczę gry na gitarze. Akordy, tabulatury, blues. Godz. lekcji 15 zł.... gitara malinka uuuuuu:) (1) Mam pytanie czy malinka po intensywnym całowaniu w jedno miejsce szybko... Slobodan Samsung (1) Sprzedam samunga c100 za 150 zł mozna sie licytować brak papierów dowód... Timon WSTIH EGZAMINY SOCJOLOGIA (1) Czy ktos moze ma przykladowe pytania,testy z socjologii?:( Zbliza sie... Majsha nauczyciel ang.!!!poszukuje (1) Szukam nauczyciela ang., a dokładnie nauczyciela, który przeprowadzał by ze... zosia1980 Turbo Pascal zadania (1) może ktoś sprawdzić czy dobrze zrobiłem? ewentualnie poprawić błędy... rafale MSU biznes elektroniczny- AM Gdynia czy UG ??? (2) Witam Chciałabym pójść na magisterskie studia uzupelniające o specjalności... lucka Nowe forum UG (1) Już działa nowe nieoficjalne forum studentów, absolwentów i kandydatów... rektorro korepetycje chemia (3) Korepetycje z chemii dla gimnazjum, liceum, przygotowanie do matury. Student... GreggK pedagogika na Grabówku (1) Ma pytanie do wszystkich ktorzy studiuja lub studiowali pedagogike na... slonko kurs j.angielskiego w Empiku we Wrzeszczu-chcesz mieć 50 zł zniżki? (1) napisz do mnie maila magdii@op.pl a otrzymasz rabat 50 zł, naprawdę warto:) M. jaką najlepiej wybrać nauke jazdy kat.C (1) pomuszcie mam mały problem jaką najlepiej wybrać szkołe prawa jazdy kategorii... Maro STUDIOWANIE NA UG (1) PROSZE NAPISZCIE JAK STUDIUJE SIE ZAOCZNIE NA UG.JACY WYKLADOWCY,CZY JEST... dziób Sprzedam gitarę elektryczną (1) Sprzedam gitarę elektryczną lutnicza, kształt stratocaster, kolor brązowy... bluesguitar