Nauka mówi. Spotkanie z prof. Andrzejem Draganem

Temat dostępny też na forum: Nauka mówi. Spotkanie z prof. Andrzejem Draganem
Hevelianum zaprasza 1 marca 2025r. na Nauka mówi. (Nie)możliwości kosmicznych podróży.Hevelianum zaprasza na spotkanie popularnonaukowe, podczas którego odbędzie się:Wykład prof. dr hab. Andrzeja DraganaDebata, w której udział wezmą: prof. dr hab. Andrzej Dragan (fizyk, Uniwersytet Warszawski), dr Agata Kołodziejczyk (neurobiolożka, astrobiolożka, Analog Astronaut Training Center) ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

SUPER!!! Na pewno się tam pojawię!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kto wpadł na pomysł, by takie spotkanie organizować w tak małym miejscu? Kpina, wejdzie ledwie ułamek chętnych.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

byłem i pocałowałem klamkę

większość chętnych nie weszła do środka, na szlace garstka krewnych i znajomych królika
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pojawiłem się, ale się nie dostałem! Za organizację "pała"!!! To skandal, byłem 30 minut przed rozpoczęciem, wyszedł gościu i poinformował, że już nikt nie wejdzie. W kolejce stali ludzie, którzy nie mieli pojęcia kto będzie miał wykład i na jaki temat! Powinny być wejściówki albo nawet płatne bilety!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dużo ludzi się rozczarowało

Już idąc od górę gradowa widziałem osoby schodzące z niezadowolona mina, trzymające w ręku Kwantechizm. Tłumek przed drzwiami tylko utwierdził mnie w przekonaniu, że wykładu nie usłyszę. Mogliby go chociaż strumieniować na otarcie łez. Niemniej nie rozumiem, dlaczego mając świadomość (sami o tym piszecie) że publiczność nie zawiedzie - organizator mógłby pomyśleć o większym audytorium. Nawet kosztem płatnych biletów - chętnych by nie brakowało.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Ewa wzywa 07...". "07 zgłoś się (9 odpowiedzi)

Wydział Nauk Historycznych oraz Wydział Humanistyczny Uniwersytetu Mikołaja Kopernika w Toruniu,...

Siatkarska Liga Narodów 2025 Gdańsk (5 odpowiedzi)

Gdańsk po raz kolejny stanie się miejscem wielkich siatkarskich emocji! Po sukcesach Polaków na...

Mata 2040 Tour (7 odpowiedzi)

Po dwóch latach od historycznej trasy MATA TOUR , która przyciągnęła ponad 100 tysięcy fanów w...