Jarek - ocena (2) Wnuczka była bardzo zadowolona za ostatniego obozu. Zaczęła już przygotowani... Jarek Student - ocena (1) Treningi pod okiem zawodowców pozwoliły mi na poprawę techniki oraz czasu.... Student Monika - ocena (1) Gorąco polecam! Monika
Sylwia L. - ocena (1) Od dłuższego czasu mamy zapisaną dwójkę dzieci w różnym wieku na naukę... Sylwia L. Joanna - ocena (1) Moja córka uczęszcza na zajęcia do Barrakudy już 5 rok. Szybko nauczyła się... Joanna Dariusz - ocena (1) Full profeska w podejściu do dziecka Dariusz Anna - ocena (1) Moje dziecko już 5 lat uczęszcza na basen . Najpierw była to nauka pływania... Anna Beata - ocena (1) Świetne podejście do dzieci. Córka uczęszcza na zajęcia grupowe, ale... Beata Kasia - ocena (1) Pan Artur! Uwielbiam Syn w tym roku ma zajęcia z Panem Arturem, w zeszłym z... Kasia Luiza - ocena (1) Bardzo polecam tę szkołę pływania! Instruktorzy mają świetne podejście do... Luiza K - ocena (1) Postępy u dziecka w pływaniu są ewidentnie, choć w tej szkole uczy się kilka... K Nikita - ocena (1) Zajęcia przebiegają świetnie. Naszą instruktorką w grupie 3-4 lat jest pani... Nikita ewa - ocena (1) fajna kadra, cierpliwa ;) wesoła i profesjonalna, polecam ewa M - ocena (1) Od kilku lat korzystamy z nauki pływania dla dzieci. Kadra ma fajne podejście... M Alicja - ocena (1) Trenerzy są bardzo profesjonalni i cierpliwi. Indywidualnie podchodzą do... Alicja Karol - ocena (1) świetna szkoła, miła obsługa, profesjonalni trenerzy Karol Paul von Bierbauch - ocena (1) Dobra szkoła pływania dla dzieci Paul von Bierbauch Daniel - ocena (1) Fantastyczna szkoła. Nauczyli moją córką pływać, która do morza wchodziła... Daniel Gracjan - ocena (1) Korzystamy z możliwości nauki pływania dla córki 3,5 roku, jesteśmy bardzo... Gracjan Mama Misi - ocena (1) Profesjonalne a zarazem indywidualne podejście to temperamentu i poziomu... Mama Misi