Patryk - ocena (1) Dzieci uczęszczały do wielu szkółek. Ta jest fatalna. Trener przez cały... Patryk Julita - ocena (1) świetna atmosfera i nauczyciele :) Julita IMH - ocena (1) Świetna szkółka pływacka! Trenerzy ze wspaniałym podejściem do dzieci,... IMH
Anna - ocena (1) Świetna szkółka! Miła atmosfera, dzieci chętnie chodzą i robią postępy w... Anna Mama134660 - ocena (1) Dużo, ciekawego sprzętu na zajęciach dla dzieci. Córka uczęszcza do szkółki... Mama134660 Marysia - ocena (1) Super szkółka pkywacka Marysia Zadowolony rodzic - ocena (1) Mega profesjonalna szkoła. Super podejście do dzieci. Sport i zabawa na... Zadowolony rodzic Kamila - ocena (1) Syn w zeszłym roku był na obozie organizowanym przez Aquademię. Jestem bardzo... Kamila M - ocena (2) Super szkoła pływania M Ania - ocena (1) Ze Sławkiem pływam od 3 lat. Najlepszy trener, pod okiem którego zrobiłam... Ania Robert - ocena (1) Szkola nauczyła mnie w rok pływania od kompletnego zera. Grafik indywidualny... Robert Łukasz - ocena (1) W szkole pływania Aquademia jesteśmy od samego początku. Dwójka dzieci w... Łukasz Bartosz - ocena (1) Super szkoła!!! Bartosz Mateusz - ocena (1) Córki uczęszczają na zajęcia od prawie 3 lat, widać duży postęp w ich... Mateusz Mia - ocena (1) Nie polecam tej szkoły pływania. Niestety, nasze doświadczenia były bardzo... Mia Gustaw - ocena (1) Jak najbardziej polecam zajęcia w swimmers dla niemowlaków! Chodzimy już od... Gustaw Mama Kacpra i Leny - ocena (1) Szkółka godna polecenia. Bardzo fajni instruktorzy. Dzieci chodzą na zajęcia... Mama Kacpra i Leny Marta Jarmuż - ocena (1) Najlepsza szkoła nauki pływania w pomorskim!!!! serdecznie polecam.... Marta Jarmuż Agata - ocena (1) Moje dzieci uczyły się i nadal uczą pływać pod okiem instruktorów z ND.... Agata Jarek - ocena (2) Wnuczka była bardzo zadowolona za ostatniego obozu. Zaczęła już przygotowani... Jarek