Antoni - ocena (1) Moje dzieci super spędziły wakacje na basenie. Zaczynały od zera, a teraz... Antoni Magda - ocena (1) Rewelacja! Naprawdę uczą, podchodzą z sercem do dzieci i nie ma dzieci "no... Magda Monika - ocena (1) Polecam z całego serca ten obóz żeglarski! Moja córka wróciła zachwycona i... Monika
Joanna - ocena (2) Bardzo dobrze zorganizowany obóz żeglarski. Fachowe podejście do tematu,... Joanna Marek i Patrycja - ocena (1) Uczęszczamy na zajęcia do Pani Hani, a wcześniej do Pana Janka. Wszystkie... Marek i Patrycja Klara - ocena (1) Polecam zajęcia w swimmers. Bardzo spokojne i pełne empatii podejście do... Klara Adam - ocena (1) Serdecznie polecam szkółkę pływacką Aquademia! Moje dzieci, które są jeszcze... Adam Magdalena - ocena (1) Najlepsza opieka trenerska w pływaniu kraulem metodą TI. Bardzo polecam... Magdalena Małgosia - ocena (1) Szczerze polecam najlepszą szkołę nauki pływania. Syn trenuje od 14 lat.... Małgosia Ola - ocena (1) Najlepsi! Dzieci uwielbiają zajęcia i wspaniale rozwijają swoje umiejętności... Ola Kuba F. - ocena (1) Indywidualne podejście do klienta, dostosowane do potrzeb. Świetne zajęcia,... Kuba F. Kasia - ocena (1) Kolejny rok z Akademią Młodych Sportowców za nami. Syn przez prawie 4 lata... Kasia Ewa - ocena (1) Syn bardzo zadowolony, dobrze się bawi na zajęciach. Rozpoczynał nie umiejąc... Ewa beata - ocena (1) Pani Zosia jest świetna oraz jej siostra. bardzo cierpliwe i wyrozumiałe. beata mikaandżelo - ocena (1) bardzo dobry kontakt z pania Ania jako rodzic. Kadra instruktorska też na... mikaandżelo adam47 - ocena (1) jestem bardzo zadowolony z trybu nauki dla syna 9-lat adam47 GS - ocena (1) Dzieci bardzo chętnie uczestniczą w zajęciach i robią postępy. GS Dorota - ocena (2) Indywidualne, profesjonalne podejście do dzieci, zarówno młodszy i starszy... Dorota Agnieszka - ocena (1) Moje dzieci chodzą tam od urodzenia i gorąco wszystkim polecam.... Agnieszka Magda - ocena (1) Bardzo fajny basen, super położony, do tego najlepszy trener Pan Ryszard!... Magda