Robert - opinia (1) Fantastyczna sprawa zarówno dla dzieci jak i dla rodziców. Mój 3-letni synek... Robert Aquq Aerobic i doskonalenie pływania (1) Całą rodzinka uczęszczamy na zajęcia u Argonauty. Moja córka na doskonalenie... Dorota Tybuś Rodzice to jest dla Was (1) Wszystkim rodzicom "cierpiącym " na brak czasu dla własnych pociech polecam... Robert
POLECAM (1) Uczęszczam na zajęcia z AQUA AREOBIC z Paniaą Yvettą. Jestem bardzo... Ola Polecam (1) Zajęcia prowadzone profesjonalnie przez ludzi znających doskonale temat. Moje... Ania super (1) Cieszę się, że mój pięcioletni syn trafił do Delfina na naukę pływania.... Amelia Szkola nurkowa nr 1 (1) Wszystkim szukającym nowych wrażeń i myślącym o zrobieniu kursu nurkowania,... Wojtek H. elastycznosc (1) nauka pływania , prowadzona profesjonalnie, dobór godzin optymalny dla nas ,... wojtek Pełen profesjonalizm (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem tej szkoły pływania. Córka chodzi regularnie od... ewa Tak Trzymać (1) W końcu uwierzyłem dzięki cirpliwym prowadzącym, że mogę utrzymać się na... Mirosław Stancel Argonaut to dobre i skuteczne podejście do pływania i... (1) Cenie podejście Pani Ywetty i Pana Tomka Dobroczek,dzięki nim wiem , iż... Wojciech Mirowski nauczyłam się pływać:)) (1) Myślałam ,że nigdy nie nauczę sie pływać.Udało się dzięki lekcjom udzielanym... dusia64 Polecam bezstresowa nauka (1) Dzięki dużej cierpliwości i fachowości pana Władka poczyniłam postępy i nie... Beata Szkoła ARGONAUT do której chodzę i nie tylko ja.... (1) Uczęszczam do ARGONAUTÓW juz kolejny rok , ukończyłem wiele kursów... Krzysztof Borozowski cierpliwość i profesjonalizm (1) Zawsze miałam uraz do wody i nigdy nie umiałam się nauczyć pływać, dopiero w... Iwona Kulesza Byle tak dalej (1) Bardzo dobry kontakt z prowadzącymi zajęcia. Oczywiście okazało się, że przed... Jacek Bardzo dobre zajęcia (1) Biorę wraz z 2 dzieci udział w zajęciach nauki pływania dla dzieci córka 4... Sławomir Rybarczyk Świetny kurs, wspaniałe wprowadzenie do innego świata! (1) Nurkowanie jest przejściem do innego środowiska - nie do końca nam... Grzesiek Godne polecenia (1) nauki pływania jakie udziela Pan Tomek są godne polecenia, na tych zajęciach... Mateusz Super nurkowanie (1) zajęcia z nurkowania u Tomka odbywają się w bardzo przyjemnej atmosferze. Na... Sławek