Nauka pozycjonowania

Cześć.
Mam do was pytanie odnośnie nauki pozycjonowania i całego świata związanego z SEO. Przeszukuję Internet i szukam kursów tj. Udemy czy StrefaKursów. Problem w tym, że tych kursów jest tam od groma i nie do końca wiem które są wartościowe a które nie, aby nie wywalić pieniędzy w błoto, a może jakieś książki?
Dlatego chcę się dowiedzieć jakie pozycje brać pod uwagę jeśli chodzi o naukę. Czy możecie coś powiedzieć od siebie, czego unikać i co kupić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Minimum na początek to postaw na szybko 3-5 stron na Wordpresie - wzbogać je o unikalne treści i testuj. Anlyticsa, search console, coś zewnętrznego: ahrefs czy majestic.
Bez tego to jakbyś uczył się piłki nożnej z YouTube bez wychodzenia na boisko.
I wracając do tematu - szybko zweryfikujesz wartość kursów i wiedzy na żywym organiźmie.
Polecam też ten blog o copywriterach https://tekstokracja.pl/kategoria/blog/ Możesz poczytać sobie o tym jak tworzyć wartościowe teksty na stronę www.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

gry online (10 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Mam pytanie do hazardzistów. Powiedz mi Czy próbowałeś grać na polskich zasobach...

Marketing, reklama (59 odpowiedzi)

Witam, ostatnio zastanawiałam się nad metodami reklamy w internecie. Szukałam trochę i strasznie...

Ochrona telefonu (19 odpowiedzi)

Hej, Ostatnio kupiłam pancerne etui na telefon, widziałam też na stronie tej firmy, że mają tzw....