Dziewczyny, wybieram sie na nauki we wtorek na MOrene, czy może któras tez się wybiera i wiecie może czy tam daja te karteczki do pieczatek czy trezba zabrac od siebie z parafi???
00
Re: Nauki na Morenie
agutek81
(18 lat temu)
Ewita a czy byłaś wcześniej i wzięłąś skierowanie na nauki.Bo jak tam dzwoniłam to jakaś kobitka mi powiedziała że muszę najpierw przyjść po skierowanie.a później jak rozmawiałam ze znajomą to mi pwoiedziała,że żadne skierowanie nie jest potrzebne
00
pmagdalena
(18 lat temu)
musisz zabrac kartke ze swojej prafii
00
pmagdalena
(18 lat temu)
AAgutrk to skieowanie to ta kartka na której ksieza sie podpisuja ze byliscie na naukach i musisz ja wziasc ze swojej parafii
00
agutek81
(18 lat temu)
aha,dzięki.to wkońcu już wiem
wierzę Tobie jako świeżej mężatce :)))
00
Ewita13
(18 lat temu)
pMagdalena mam jeszcze jedno pytanko, czy kartke musze miec z mojej parafii czy z parafii w której biore slub??
00
pmagdalena
(18 lat temu)
powinnas miec z parfii w ktorej bierzesz slub
00
Ewita13
(18 lat temu)
Dziekuje serdecznie :]
00
pmagdalena
(18 lat temu)
bardzo prosze
00
liv
(18 lat temu)
a jestes pewna, ze we wtorek beda nauki? bo ja slyszalam, ze morena ma przerwe wakacyjna i nauki zaczna sie dopiero we wrzesniu /dlatego musielismy szybko szukac innej parafii gdzie nas przyjma na nauki .../
00
diva_gda
(18 lat temu)
w katedrze prowadzone są okrągły rok.
00
pmagdalena
(18 lat temu)
na morenie sa caly rok prowadzone
00
MałaMi
(18 lat temu)
Nauki na przedślubne odbyły się ostatnie w zeszły wtorek, a poradnia rodzinna jest chyba cały rok :)) nauki napewno maja przerwe - wakacjuja się
00
Ewita13
(18 lat temu)
NO własnie, częśc mówi, że na pewno maja przerwe a cześć ze nie. Ja jutro tam zadzwonie i dam znac
00
Ewita13
(18 lat temu)
Dzwoniłam, maja przerwe do końca sierpnia. No to teraz trezba kombinowac
00
Ewita13
(18 lat temu)
No to juz wiem wszystko.
Zapraszam do Katedry Oliwskiej w pierwszy poniedziałek sierpnia. My będziemy na bank. 19.30 :]
00
KITI
(18 lat temu)
HEJ EWITA..TYLKO UZBROJ SIĘ W JAKIES GAZETKI CZY COS TAKIEGO HIHI BO PAN WACŁAW SKRUPULATNIE PROWADZI NAUKI OD 19.30 DO 21.15 WIEC IDZIE ZASNAC Zzzzzzzz
00
Ewita13
(18 lat temu)
Oż w morde....chyba oszaleje :] i to cztery raz!!!!!!!!
00
KITI
(18 lat temu)
JAK MNIE PAMIĘĆ NIE MYLI TO JEST 5 SPOTKAŃ ;(((((
00
Ewita13
(18 lat temu)
ooio raaanyyyyyyyyyyy
00
KITI
(18 lat temu)
NO NIESTETY...
I POLECAM NIE SIADAĆ W PODKOWIE TYLKO POD ŚCIANĄ A DOKŁADNIE PO LEWEJ STRONIE ZA WINKLEM HIHI SPRAWDZONA METODA HE