Patryk - ocena (1) Pani Natalia to pośrednik o ogromnej etyce pracy, rzeczowości i dokładności.... Patryk Łukasz - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście. Z czystym sumieniem mogę polecić panią... Łukasz Lidia - ocena (1) Z całego serca polecam Biuro, a w szczególności Panią Natalię, której... Lidia
Mykhailo - ocena (1) Користав з послуг агенції нерухомості. Пані Наталя і Маґда показали себе з... Mykhailo Jacek - ocena (1) Dzięki Pani Joannie kupiliśmy piękne mieszkanie dla mamy. Pani Joanna bardzo... Jacek Łukasz - ocena (1) Serdecznie polecamy biuro ! Pani Magdalena Adamska prowadziła nas przez... Łukasz Daria Ossowska - ocena (1) Polecam współpracę z biurem Navigat Nieruchomości. Podczas sprzedaży... Daria Ossowska Hela - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta, pomoc na każdym kroku Hela HANIA - ocena (1) Bardzo dziękuję Pani Asi z Navigat za pomoc przy zakupie nieruchomości, za... HANIA Agata Kowalewska - ocena (1) Polecam tą agencję, miłą i profesjonalna obsługa. Agata Kowalewska Maria - ocena (1) Z całego serca polecam biuro nieruchomości Navigat w Sopocie, a w... Maria Zdzisław Terman - ocena (1) Bardzo profesjonalne prowadzenie transakcji. Pomimo długiego okresu... Zdzisław Terman Dawid - ocena (1) Świetna współpraca z Panią Natalią konkretna, pomocna i zawsze dostępna.... Dawid Ula - ocena (1) Polecam biuro Navigat i Panią Natalię, która jest bardzo miłą i kompetentna... Ula Łukasz - ocena (1) Miałem przyjemność współpracować z biurem nieruchomości navigat przy zakupie... Łukasz PM - ocena (1) Polecam. Szczególnie Panią Natalię. Fantastyczne prowadzenie przez cały proces. PM Monika Szczepańska - ocena (1) Chciałabym serdecznie podziękować Pani Natalii Erdmann z agencji navigat... Monika Szczepańska Michał - ocena (1) Bardzo polecam Panią Magdę niesamowita współpraca, nie musiałem się niczym... Michał Ewa - ocena (1) W 100% polecam firmę navigat. pani Natalia Erdman , osoba która od momentu... Ewa Ada - ocena (1) Serdecznie polecam biuro nieruchomości, a w szczególności Panią Natalię... Ada