Maciej - ocena (1) Nasza transakcja (nie do końca taka prosta) była obsługiwana przez Panią... Maciej Mirosław L. - ocena (1) Chciałbym z całego serca polecić biuro Navigat a w szczególności Panią... Mirosław L. Joanna łabędzka - ocena (1) Pani Natalia Erdmann-Sieradzka zajmowała się sprzedażą naszego mieszkania i z... Joanna łabędzka
Agnieszka - ocena (1) Bardzo zaangażowani ludzie tworzą atmosferę zaopiekowania, pokierowania i... Agnieszka Edyta i Piotr - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług biura. Pani Natalia Miler-Ogórkiewicz... Edyta i Piotr Przemek K. - ocena (1) Pełne zaangażowanie po stronie biura nieruchomości pomogło mam przetrwać tę... Przemek K. Izabela Wiśniewska - ocena (1) Dzień dobry miałam ogromną przyjemność współpracować z Panią Natalią Erdmann... Izabela Wiśniewska Patryk - ocena (1) Najlepsza, doskonała etyka pracy, super werwa i pozytywna Energia sprawiają... Patryk Paulina - ocena (1) Polecam współpracę z Panią Magdaleną Adamską! Odpowiedź na każde pytanie od... Paulina Sebastian Włodarski - ocena (1) Współpraca z Panią Karoliną Zdaniewicz była przyjemnością od samego początku.... Sebastian Włodarski Marek - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Panią Natalią Erdmann-Sieradzką. Dzięki jej... Marek Jakub - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z obsługi biura, transakcja zakupu nieruchomości... Jakub Mariola - ocena (1) Korzystając z pomocy Agencji nieruchomości navigat doceniliśmy sprawną i... Mariola Dariusz A. - ocena (1) Polecam każdemu Biuro Nieruchomości Navigat oraz Panią Joannę Żukowską.... Dariusz A. Juliana Werner - ocena (1) Współpraca z Panią Natalią Miller przebiegła bardzo sprawnie i w bardzo... Juliana Werner Beata i Bartek - ocena (1) Z całego serca polecamy biuro nieruchomości Navigat, a szczególnie Panie... Beata i Bartek Aleksandra B. - ocena (1) Navigat Nieruchomości to najlepsze biuro z jakim miałam przyjemność... Aleksandra B. Monika Szydłowska - ocena (1) Prfesjonalna współpraca,zaangażowanie w temat ,świetny przebieg informacji... Monika Szydłowska Gosia - ocena (1) Serdecznie polecam usługi Agencji i z szczerego serca polecam Panią Magdalena... Gosia Ewa Pacuk - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Magdaleną Adamską. Korzystałam... Ewa Pacuk