Beata i Bartek - ocena (1) Z całego serca polecamy biuro nieruchomości Navigat, a szczególnie Panie... Beata i Bartek Aleksandra B. - ocena (1) Navigat Nieruchomości to najlepsze biuro z jakim miałam przyjemność... Aleksandra B. Monika Szydłowska - ocena (1) Prfesjonalna współpraca,zaangażowanie w temat ,świetny przebieg informacji... Monika Szydłowska
Gosia - ocena (1) Serdecznie polecam usługi Agencji i z szczerego serca polecam Panią Magdalena... Gosia Ewa Pacuk - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Magdaleną Adamską. Korzystałam... Ewa Pacuk Nina - ocena (1) Szczerze polecam Navigat i Panią Magdalenę Adamską Magdalena przeprowadziła... Nina Dominik Szczepański - ocena (1) Serdecznie polecam usługi biura Navigat Nieruchomości oraz Panią Joannę... Dominik Szczepański Barbara G. - ocena (1) Pani Natalia Erdman sprzedała nam mieszkanie znakomicie, przekraczając... Barbara G. Klaudia Użyńska - ocena (1) Współpracowaliśmy z Panią Natalią Erdmann- Sieradzką podczas zakupu... Klaudia Użyńska Natalia Erdmann-Sieradzka - ocena (1) Pełen profesjonalizm i zaangażowanie, fachowa pomoc przy zakupie mieszkania Natalia Erdmann-Sieradzka Karolina - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Panią Magdaleną Adamską. Korzystałam z jej... Karolina Kasia - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z biurem nieruchomości. Nie była to nasza... Kasia Magda - ocena (1) Polecam serdecznie, zwłaszcza Panią Magdalenę Adamską. Sprzedaż mieszkania... Magda Beata i Łukasz - ocena (1) Przy kupnie domu korzystaliśmy z usług pana Michała Nowakowskiego oraz pani... Beata i Łukasz Karolina - ocena (1) Powierzyłam Pani Magdzie Adamskiej zarówno sprzedaż jak i kupno... Karolina Iwka - ocena (1) Mega profesjonalna posłucha :) doradztwo i wsparcie na każdym etapie.... Iwka Mateusz Rychert - ocena (1) Natalia Erdmann Bardzo profesjonalna miła życzliwa i pomoże nawet w... Mateusz Rychert Joanna Stumska - ocena (1) Polecam z całego serca. Pani Karolina bardzo sprawnie i profesjonalnie... Joanna Stumska Małgorzata - ocena (1) Polecam pana Michała! Sprzedaż mieszkania przebiegła bardzo szybko i... Małgorzata Sebastian Chorążewicz - ocena (1) Polecam współpracę z Panią Natalią Erdmann. Pani pośrednik konkretna,... Sebastian Chorążewicz