Jerzy Zaborowski - ocena (1) Szczerze polecam współpracę z Panią Magdaleną Adamską, która w sposób bardzo... Jerzy Zaborowski Daria - ocena (1) Pani Natalia Erdmann-Sieradzka wykonała swoja pracę na najwyższym... Daria Paulina Pasternak - ocena (1) Profesjonalizm, rzetelność, wysoka jakość obsługi kupna domu, doskonałe... Paulina Pasternak
Kinga - ocena (1) Polecam współpracę z Panią Karolina. Pani Karolina dosłownie prowadzi za... Kinga Joanna - ocena (1) Polecam usługi biura nieruchomości Navigat, a w szczególności gorąco polecam... Joanna Sylwia - ocena (1) Dziękuję za bardzo dobrą współpracę. Bardzo profesjonalna obsługa, Pani... Sylwia AK - ocena (1) Pani Karolina bardzo mi pomogła, znalazła dla mnie idealnie mieszkanie,... AK Kasia - ocena (1) Gorąco polecam usługi biura. Współpraca z panią natalią erdmann-sieradzką to... Kasia Wiktor Drabek - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa, agenci bardzo profesjonalni, mili i kompetentni... Wiktor Drabek Justyna - ocena (1) Szczerze polecam tę Agencję Nieruchomości, a w szczególności p. Karolinę.... Justyna Krzysztof D - ocena (1) Bardzo dziękuje Pani Natalii za pomoc w zakupie mieszkania i profesjonalna... Krzysztof D Joanna Itrych - ocena (1) Duże zaangażowanie przy poszukiwaniach klientów. Bardzo profesjonalna... Joanna Itrych Dawid T. - opinia (1) Bardzo dziękujemy Pani Natalii Erdmann-Sierodzkiej z Navigat Nieruchomości... Dawid T. WieslawM-Polska-Wielka Brytania - opinia (1) Przypadek zadecydował,że trafiłem zarówno na biuro Navigat jak i na Panią... WieslawM-Polska-Wielka Brytania Jacek M. - opinia (1) Byliśmy klientami kupujący biura, a dokładnie Pani Karoliny Zdaniewicz, którą... Jacek M. Anna - opinia (1) Polecam doradców z tego biura nieruchomości :) Kupiłam za ich pośrednictwem... Anna MD - opinia (1) Sprawna transakcja, dobry kontakt. MD Maria Sonia Deya - opinia (1) Pani Natalia Erdmann-Sieradzka to wyjątkowa osoba, profesjonalna, rzeczowa,... Maria Sonia Deya KF - opinia (1) Fachowa, skuteczna i profesjonalna obsługa. Pani Karolina pomogła nam przejść... KF Dorota - opinia (1) Polecamy Panią Natalię Erdmann w 100%, jest się spokojniejszym jak wiadomo,... Dorota