Tomasz Wyciszczak - ocena (1) Serdecznie polecam firmę navigat jak i Panią Natalię Erdmann jako pośrednika... Tomasz Wyciszczak Katarzyna - ocena (1) Z całego serca polecam panią Magdę Adamską z firmy Navigat! Sprzedała dla... Katarzyna Emilia Janduła - ocena (1) Przedstawiciele biura Navigat niczym dobre swatki świetnie dobierają w pary... Emilia Janduła
Bożena Pieper - ocena (1) Bardzo dziękuję firmie Navigat a w szczególności panu Adrianowi i pani... Bożena Pieper Martyna - ocena (1) Współpraca z Panią Magdaleną Adamską na wysokim poziomie, profesjonalne... Martyna Weronika Jankowska - ocena (1) Współpraca z Panią Karoliną Zdaniewicz na medal. Opieka w 100%. Błyskawiczne... Weronika Jankowska Marek - ocena (1) Współpraca i zaangażowanie w pośrednictwo jakim wykazała się Pani Natalia... Marek Kamil - ocena (1) Chciałbym serdecznie polecić usługi Navigat Nieruchomości, a w szczególności... Kamil Kamila - ocena (1) Współpraca z panią Magdalena Adamską przebiegła sprawnie i profesjonalnie.... Kamila Mateusz - ocena (1) Serdecznie Polecam, Bardzo miła i pomocna obsługa klienta. Mateusz Andrzej Wons - ocena (1) Dwukrotnie korzystałem z usług Biura navigat, przy zakupie mieszkania... Andrzej Wons Paula Solecka - ocena (1) Pani Natalia, bardzo rzetelna i pomocna osoba. Zawsze pod telefonem, nie ma... Paula Solecka Ewelina S. - ocena (1) Dziękujemy Pani Asi za pomoc w poszukiwaniu kawalerki w Gdyni! Bardzo się... Ewelina S. Karol Nowakowski - ocena (1) Jako zadowolony klient mogę serdecznie polecić współpracę z Navigat... Karol Nowakowski Jowita Sitarska - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa i współpraca na poziomie jakim oczekuje klient... Jowita Sitarska Karolina Nowakowska - ocena (1) Polecam Panią Natalię Erdmann-Sieradzką, pomogła nam w sprzedaży... Karolina Nowakowska Bartek - ocena (1) 6 gwiazdek to za mało. Serdecznie polecam Panią Magdalenę, jeśli chodzi o... Bartek Darek - ocena (1) Pierwszy raz spotkałem się z tak profesjonalną i kompleksową obsługą... Darek Tomek - ocena (1) Polecam współpracę - Pani Magdalena Adamska bardzo pomogła mi w przejściu... Tomek Arkadiusz - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z p. Michałem Nowakowskim. Transakcja szybka i... Arkadiusz