AniaN. - ocena (1) Jakiś czas temu byliśmy klientami biura Navigat Nieruchomości. Ze względu na... AniaN. Joanna - ocena (1) Zdecydowanie polecam firme Navigat Nieruchomosci.Profesjonalna i rzetelna... Joanna Agnieszka - ocena (1) Profesjonalne, sprawne, bezproblemowe przeprowadzenie całego procesu... Agnieszka
Tomasz - ocena (1) Polecam, profesjonalna obsługa, rewelacyjny kontakt. Wszystkie sprawy... Tomasz Arkadiusz Ulenberg - ocena (1) Ogromnie polecam współpracę z panią Natalią Erdmann-Sieradzką! Niezwykle... Arkadiusz Ulenberg Joanna Krzos - ocena (1) Pani Magdalena jest profesjonalnym pośrednikim. W każdej chwili można liczyć... Joanna Krzos Beata - ocena (1) Polecam agencję, pełen profesjonalizm i kompleksowa obsługa. Bardzo miła i... Beata Aleksandra - ocena (1) Pani Joanna z Agencji Nieruchomości pomogła nam sprzedać nasze mieszkanie w... Aleksandra Michał - ocena (1) Z czystym sumieniem mogę gorąco polecić biuro navigat i współpracę z Pania... Michał Alicja - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z panią Magdaleną Adamską z biura nieruchomości... Alicja Wiesiawa - ocena (1) Współpraca z Panią Magdą na wysokim poziomie.Profesjonalna i zaangażowana od... Wiesiawa D - ocena (1) Profesjonalna obsługa, bardzo dobry kontakt z klientem i pomoc ze strony... D Agnieszka Łozicka-Buja - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Panem Michałem Nowakowskim który z... Agnieszka Łozicka-Buja Przemek - ocena (1) Serdecznie polecam Pana Michała Nowakowskiego z biura Navigat. Pan Michał był... Przemek Arek - ocena (1) Bardzi solidna firma i jej przedstawiciel pan Michał. Bardzo profesjonalne i... Arek Andrzej Cygan - ocena (1) Serdeczne podziękowania dla Pani Karoliny Zdaniewicz za profesjonalizm i... Andrzej Cygan Waldemar Ostrowski - ocena (1) Przejście przez proces sprzedaży mieszkania z panią Magdaleną to pestka.Pełen... Waldemar Ostrowski Jarek Świderski - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony, Pani Magdalena jest super osobą, bardzo pomocną i... Jarek Świderski Julia - ocena (1) Pani Magda bardzo nam pomogła przy sprzedaży naszego mieszkania. Odpowiadała... Julia Piotr - ocena (1) Polecam współpracę z Navigatem. Usługa niestety do tanich nie należy, ale za... Piotr