Maria Sonia Deya - opinia (1) Pani Natalia Erdmann-Sieradzka to wyjątkowa osoba, profesjonalna, rzeczowa,... Maria Sonia Deya KF - opinia (1) Fachowa, skuteczna i profesjonalna obsługa. Pani Karolina pomogła nam przejść... KF Dorota - opinia (1) Polecamy Panią Natalię Erdmann w 100%, jest się spokojniejszym jak wiadomo,... Dorota
andrzej - opinia (1) Pracownik natalia erdmann bardzo dobrze zrealizowała obsługę tranzakcji andrzej M.W. - opinia (1) Szereg komplikacji, jakie spotkały nas przez działanie rządu i pana... M.W. K.Sz. - opinia (1) Nie można opisać słowami tego jak pomocni ludzie pracują w tym miejscu! Nawet... K.Sz. Iwona B. - opinia (1) Usługa wykonana w sposób rzetelny i kompetentny. Polecam! Iwona B. J.S - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa.Dogłębna znajomość oferowanej... J.S P.L. - opinia (1) Mila i profesionalna obsługa Pani Natali Erdmann P.L. Anna - opinia (1) Gorąco polecam Panią Natalię Erdmann, profesjonalistka pod każdym względem. Anna Jan Milczewski - opinia (1) Bardzo fachowa obsługa pod względem merytorycznym z dużą znajomością... Jan Milczewski Justyna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług biura - wszystkie osoby, z którymi... Justyna Adam - opinia (1) Pierwsze biuro nieruchomości które naprawdę chcę pomóc. Sprzedaż mieszkania i... Adam Maciek - opinia (1) Pani Natalia profesjonalnie i bardzo mertyrorycznie obsługiwała mnie jako... Maciek Artur - opinia (1) Pani Natalia sprzedała juz drugą moją nieruchomość. Jestem bardzo zadowolony,... Artur Dorota O. - opinia (1) Bardzo jestem zadowolona ze współpracy z biurem nieruchomości Navigat.... Dorota O. Henryk - opinia (1) Biuro bardzo profesjonalnie podchodzi do klienta,kompleksowa obsługa przy... Henryk Grzegorz Onoszko - opinia (1) korzystałem z wielu firm pośredniczących ale Navigator wyróżnia się z nich -... Grzegorz Onoszko Urszula Voigt - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona, fachowa i bardzo merytoryczna obsługa całego... Urszula Voigt Kinga - opinia (1) Z całego serca polecam współpracę z Magdą Adamską, w szczególności w zakresie... Kinga