Robert K. - opinia (1) Serdecznie polecam Panią Karolinę. Sprawa sprzedaży domu, praktycznie od A do... Robert K. Justyna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z Navigat jeśli chodzi o pomoc w sprzedazy... Justyna Marcin - opinia (1) Sprzedaż nieruchomości szybka i sprawna. Obsługa na najwyższym poziomie.... Marcin
Mirek i Sylwia - opinia (1) Polecamy firmę Navigat Nieruchomości. Pani Karolina jest odpowiednią osobą... Mirek i Sylwia Emilia - opinia (1) Serdecznie polecam. Pani Karolina bardzo sprawnie i szybko zajęła się... Emilia Robert - opinia (1) Profesjonalna współpraca, gdybym mógł to dałbym 10 gwiazdek. Pani Magdalena... Robert Aneta - opinia (1) Serdecznie polecam p. Karolinę Gurbada z Navigat. Współpraca przebiegła... Aneta Teresa - opinia (1) Polecam panią Natalię Erdmann, zapewniła fachową obsługę, dobry kontakt,... Teresa Żaneta - opinia (1) Szczerze polecam biuro Navigat, a w szczególności panią Karolinę Gurbada, z... Żaneta Małgorzata Dobrowolska - opinia (1) polecam panią Natalię Erdmann, rzetelna, zaangażowana i skuteczna, była... Małgorzata Dobrowolska Tomasz M. - opinia (1) Profesjonalna i szybka obsluga pani Natalii Erdmann z biura Navigat. Godne... Tomasz M. Jola - opinia (1) Polecam współpracę z biurem Navigat, szczególnie z Panią Karoliną Gurbada.... Jola Kasia - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z firmą Navigat, szczególnie p.... Kasia Ania i Jacek - opinia (1) Polecamy Panią Karolinę Zdaniewicz z biura nieruchomości Navigat, która od... Ania i Jacek Kuba - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z firmą navigat, szczególnie p.... Kuba Tadeusz Kołodziej - opinia (1) Pani Natalia Erdmann pośredniczyła w sprzedaży mojego mieszkania w Gdyni. Aby... Tadeusz Kołodziej P - opinia (1) Polecam :) Pani na spotkanie przyszła przygotowana, służyła radą i pomocą.... P Marek - opinia (1) Dobry kontakt, profesjonalizm oraz dyspozycyjność skutkowały sprawnym zakupem... Marek Paweł - opinia (1) Na trójmiejskim rynku biur nieruchomości jest dosłownie kilka, które należy... Paweł Roman - opinia (1) Bardzo chciałbym podziękować Pani Karolinie Zdaniewicz za szybką sprzedaż... Roman