anna - opinia (1) Polecam serdecznie współpracę z Panią Natalią Erdmann. Pełen profesjonalizm,... anna Alicja - opinia (1) Navigat Nieruchomości zapewnia bardzo kompleksowe, rzetelne i profesjonalne... Alicja Ewa Piorek - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona. Polecam i polecać bede firme navigat... Ewa Piorek
Małgorzata - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z biurem Navigat i ostatecznych... Małgorzata JarekDamian - opinia (1) Polecam - Pani Natalia to profesjonalistka w każdym calu. A w zasadzie dwie... JarekDamian Agata - opinia (1) O biurze Navigat można napisać tylko w samych superlatywach. Kupowaliśmy... Agata Tomek - opinia (1) Pani Magdalena bardzo nam pomogła przy sprzedaży mieszkania. Dzięki jej... Tomek Wojciech - opinia (1) Kupno nieruchomości z Panią Magdaleną Adamską przebiegło szybko,... Wojciech Bożena J.M. - opinia (1) Z pomocą pani Natalii Erdmann transakcja przebiegła sprawnie, miło i w... Bożena J.M. Michał Borowski - opinia (1) Obsługiwała nas Pani Natalia Erdmann Michał Borowski Andrzej - opinia (1) Profesjonalna sprawna i miła obsługa. Pani Iwona była bardzo pomocna i... Andrzej Dawid Rukiewicz - opinia (1) Bardzo dziękujemy Pani Iwonie Banaszak za pomoc przy sprzedaży nieruchomości.... Dawid Rukiewicz Marta - opinia (1) Serdecznie polecam Panią Karolinę. Bardzo pomocna i kompetentna osoba.... Marta Anna - opinia (1) Współpraca z firmą Navigat przebiegła idealnie - Pani Magdalena trzyma rękę... Anna Porter - opinia (1) Pani Natalia Erdmann z Navigata w bardzo zaangażowany i profesjonalny sposób... Porter Ewa - opinia (1) Obsługa i dbałość o klienta na najwyższym poziomie! Pani Magda to właściwy... Ewa DS - opinia (1) Przez cały proces zakupu przeprowadziła mnie Pani Karolina, która bardzo... DS A - opinia (1) Profesjonalne podejście i bardzo, miła sympatyczna obsługa, polecam :) A Krzysztof - opinia (1) Kolejny raz miałem okazję współpracować z Magdą Adamską. Jak zwykle, wsparcie... Krzysztof Grażyna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Karoliną. Przeprowadzam się z... Grażyna