Nawilżający żel intymny (podczas stosunku)dla kobiet w ciązy-możecie poleciś coś bezpiecznego?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
temat znany sucho sucho i jeszcze raz sucho, podczas stosunku w czasie ciąży pomocy!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nawilżający żel intymny (podczas stosunku)dla kobiet w ciązy-możecie poleciś coś bezpiecznego?

feminum - w aptece
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Nawilżający żel intymny (podczas stosunku)dla kobiet w ciązy-możecie poleciś coś bezpiecznego?

K-Y Jelly
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

KY żel johnsona - również dostępny w aptece, a ostatnio widziałam na hali w Auchan

KY johnsona i inimel.

intimel miało byc.

Inne tematy z forum

dr Hanna Prajs czy przyjmuje prywatnie (12 odpowiedzi)

szukam w necie,ale nie znalazłam, wiecie może czy przyjmuje prywatnie i gdzie? z góry dzięki za...

ciąża a żelowe paznokcie (13 odpowiedzi)

Witam koleżanki......czy wiecie o jakiś przeciwskazaniach do robienia sobie żeli w trakcie...

dom czy mieszkanie??? (432 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...