AGC-NAZAR Kebab

Kebaby

Gdańsk, Romana Dmowskiego 11A

Zdecydowanie polecam- smak wakacji za rogiem !!! (1) Wybrałam się na posiłek z rodziną, w upalny dzień, i jakże miłe było moje... Dorota Jak najbardziej polecam (1) Kebab świetny, duża ilość BARDZO dobrego mięsa, super dodatki i sosy. Jeden z... Dai Bardzo dobry kebab (1) Przyjemny lokal z miłą obsługą. Bardzo dobry kebab, szczególnie ten w bułce.... M
ala kebab (1) bułka mała z supersamu , mięso krojone grubo 5mm bardzo słone mało warzyw ,... takiklient Beznadzieja. (1) Nie jadam kebabów. Weszłam pod namową chłopaka. Zamówiłam kebaba w naleśniku.... lęborczanka no i (1) byłem z synem(chciałem pokazać fajne miejsce,tak było jeszcze w ubiegłym... bolo Niestety kebab nie przekonał mnie (1) Skuszona nazwą lokalu ,mając w pamięci kebab w Gdyni o tożsamej nazwie ,... Viver Moj ulubiony kebab w Gdansku (1) Moj ulubiony kebab w Gdansku ;; dzis też zamówiłem kebab ze szpady (1) rewelacja !!!! Łukasz rewelacja (1) polecam kebab z baraniny i gulasz z baraniny. rewelacja. na temat innych... Łukasz Miłe zaskoczenie:-) (1) Od paru miesięcy nie byłam w pizzeri BIS,a tutaj takie miłe zaskoczenie:... Marta Pizza (1) ogólnie dobra tylko twarde ciasto Grisza :-) (1) Chodzę tam od wielu lat. Pamiętam tę żółtą lemoniadę z automatu i wysokie... AGA z Moreny Pyszne jedzonko! (1) Bardzo przyjemne miejsce, miła obsługa i bardzo pyszne świeże jedzonko! Polecam AG masakra (1) jedzenie stare.obsluga mila ale strasznie sobie tam nie radza-mozliwa zbyt... gda