AGC-NAZAR Kebab

Kebaby

Gdańsk, Romana Dmowskiego 11A

Beata - ocena (1) Zawsze smacznie i w miłej atmosferze. Beata Katarzyna - opinia (1) Zamówiliśmy box kebab na wynos. Solidne porcje, dużo mięska. Pysznie. Polecam... Katarzyna Nazar we wrzeszczu (1) Mój ulubiony lokal. Szybko, smacznie i zdrowo. Miła obsługa, duże porcje,... Joanna
Polecamy (1) Najpyszniejsze kebaby w super cenie P i J Brak fety po raz drugi! (1) Zapłacono za kebab z fetą, niestety już 2 raz dostałam bez fety a jeszcze... Karolina Rewelacja! (1) Po raz pierwszy trafiłem do tak przyjemnego lokalu. Estetycznie i czysto.... Warszawiaki Nie polecam (5) Byłem tam parę dni temu, zamawiałem danie obiadowe - kebab mieszany, frytki,... mex Po remoncie (5) Do czasu zamknięcia(na czas remontu) był to na pewno najlepszy kebab w... Paweł Nazar degmesin maszallah super miejce (3) Na prawda jeden miejce zjemy kebap po Turcji. Sami produkują. Czysta. Piwo... Galicja Re: polecam (2) Witam , kolega mi polecał, dzisiaj byliśmy... super miejce, cena okej, kebab... Galata Tragedia (3) Z kolegą zamówiliśmy po kebabie. Bułka wyglądała jak omlet, była kompletnie... studenci kajseri tolerancja polecam kebap super (2) Wtorek bylam z znajomymi. Super dynamika elegancko. Herbata kawa.... akdeniz Jedzenie z Pasją, Wyjątkowi Ludzie, Stylowe Wnętrza (1) Byłem w paru miejscach, ale tutaj bardzo pozytywnie się zaskoczyłem.... alberto tomba Smaczne polecamy gratulujemy super (1) Bardzo smaczne i bezpieczny gratulujemy Pegai Gorąco polecam, ceny adekwatne do wielkości (1) Bardzo lubię tego typu jedzenie, ale nie zawsze jest ono dobrze przygotowane.... thx Miejsce godne polecenia (1) Świetny wystrój, smaczne jedzenie, zdecydowanie polecam. Tomek Miłe zaskoczenie (1) Nie jestem wielkim fanem takiego jedzenia ale mile mnie zaskoczono. Jedzenie... Rafał Byłem ostatnio - jedzenie rewelacyjne i tak naprawdę w dobrych cenach (1) Byłam ostatnio w tej restauracji.wcześniej odstraszał mnie wygląd choć od... Adam Katalina - opinia (1) Świetny wystrój, przepyszne jedzenie, kawa wysmienita, taka jak powinna być,... Katalina polecam (1) Czysto i schludnie, jedzenie smaczne, szybko podane, przygotowane przez... Grażyna