Nbicie guzika w dzinsach

Czy ktoś wie gdzie można takie coś wykonać? Jak na złość odpadł mi guzik :) Mam drugi ale sama raczej go nie nabiję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nbicie guzika w dzinsach

no wlasnie mam ten sam problem bo u krawca nie, odeslali mnie do szewca a on na odwrot. podobno w fashion hause na szadolkach robia nie drogo. ale nie po drodze mi

ja sie z tym jutro wybieram do punktu krawieckiego Igielka (czy jakos tak) na Pilotow 3, z tyłu sklepów, wejscie od rampy.
Jak bede wiedziala co i jak to dam znac;) Mnie interesuje nabicie guzika w jeansach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

wiem, że gdzieś to robiłam :P tylko gdzie?

na 100% pojedyncze zatrzaski robiłam na Zaspie, w którymś wieżowcu :P tam jest jakiś punkt krawiecki :P to było w ubranku dziecięcym i przy tapicerce wózka :P

masową wymianę zatrzasków w tapicerce wózka robiłam w punkcie "Igiełka" w Wielkim Młynie - Pani w ich firmowym punkcie na Obrońców Wybrzeża podpowiedziała, że tak będzie szybciej, bo tylko w Wielkim Młynie to robią :P z Przymorza zabierają właśnie tam, więc czeka się kilka dni :] http://igielka.eu/lokalizaca.html#wielkiemlyny

to było jakieś 8m-cy temu :]

nie jestem pewna czy typowego guzika od jeansów nie robiłam też kiedyś na Jagiellońskiej w falowcu :P http://bliskausluga.pl/wizytowka/pdf/9057

Byłam
Zalatwilam
Punkt sie nazywa Szpileczka, od 9 do 17.
Zaspa, Pilotów 3, wejscie od rampy (jakby na tyłach Bomi, czy tych wszystkich sklepow jakie tam są)
koszt nabicia 1 szt to 4.50 i pani nabija na miejscu.

Cos mi swita,ze oni maja tez oddzial na Morenie

dziewczyny to jest do zrobienia samemu. Robiłam to już wiele razy, potrzebne są kombinerki i młoteczek. Guziki do kupienia w pasmanterii.

Guzik mam bo do innych spodni miałam zapasowy. Mozesz podpowiedzieć grze trzeba "puknąć" ? :)

pukasz leciutko w guzik, żeby wlazło jedno w drugie

Inne tematy z forum

Kupujcie może naturalne kosmetyki? (91 odpowiedzi)

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki...

dobry adwokat rozwód gdańsk (80 odpowiedzi)

Szukam dobrego adwokata, który przeprowadzi mnie przez rozwód z orzeczeniem o winie w Gdańsku....

Feromony damskie (39 odpowiedzi)

Dziewczyny czy psikałyscie się kiedyś zapachami dla kobiet z feromonami? Działają czy nie? Gdzieś...