Neapolitansko

Czytam i czymta te wasze opinie i nie chce mi sie wierzyć.
Jeżeli ktos nie preferuje kuchni neapolitanskiej i nie zna zwyczajów wlochow, to po co te opinie, ze pizza wyglada jak placek albo ze szef (rodowity Włoch) krzyczy. Ludzie!!!
Restauracja jest typowo neapolitanska, smak, klimat, kiedys byłam w Neapolu i kosztowalam ich smaki mmmmm... Niebo w gębie mozna powiedzieć :) restauracja a modo mio to strzał w 10- tke. Mozna poczuć tu prawdziwy Neapol. Świerze produkty i przyprawy to rarytas w restauracjach. Tu mozna pochwalić właścicieli, ze troszczą sie o każdy szczegół. Jestem i będe jeszcze długo długo stałym klientem bo wiem, ze nic lepszego w Gdyni nie znajdę. Oraz nie moge sie juz doczekać kolejnego otwarcia, który doszły mnie słuchy juz niebawem w Sopocie.
Wszystkim polecam te restauracje, bo jej smak jest niezapomniany.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Neapolitansko

Fakt, wrzaski wlasciciela na kobiete to nic zlego, bo ma prawo - jest Wlochem. Ja jestem Polakiem i w zwiazku z tym moge ci dac w pysk Meggisz i tez mi powinno to ujsc plazem.

Spoko oko: chama poznasz jak traktuje innych.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Neapolitansko

Ten kucharz neapolitano to jakas mocno naciagana historia. Zawsze na jedzenie czekamy grubo ponad godzine. Czemu nigdy nie mowi czym sie zajmowal zanim kupil restauracje? Na pewno nie gotowaniem ani nauka kultury wobec kobiet...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0