Neapolitansko (3) Czytam i czymta te wasze opinie i nie chce mi sie wierzyć. Jeżeli ktos nie... Meggisz Tragiczna pizza z awantura w tle (1) Jakosc pizzy zawiera sie w jedbym slowie: TRAGEDIA. Wysuszony, twardy placek... Maja Czy te opinie piszą właściciele ? czy ludzie nie mający smaku ? (3) Restauracja wyglądem i obsługą zachęca do zjedzenia pysznego dania ..... ale... Marcin
. (4) Krąży nieco przereklamowana opinia o tej restauracji, jedzenie dobre, ale jak... kama007 Przerost formy nad treścią (1) Lokal zbyt mały jak na takę ilość stolików i klientów, ceny nie adekwatne do... Mała Rewelacja (1) Jedzenie niesamowite, obsluga bardzo kompetentna, a wlasciciel podchodzacy do... iw NIE dla pizzy na wynos! (1) Jesteśmy stałymi klientami A modo mio, zawsze zajadaliśmy się pizzą zamówiona... Ewa OKROPNIE ZAPARZONA PIZZA (1) ZAMÓWILIŚMY PIZZĘ Z DOSTAWĄ DO DOMU I PRZYJECHAŁA NIE PIZZA,ALE JAKAŚ... ET PORAŻKA! (2) PORAŻKA! Po ponad półgodzinnych próbach kontaktu telefonicznego zrezygnowałam... Agnieszka beznadziejna obsluga (1) Przepyszna pizza, bardzo przyjemne miejsce ale makarony porazka, jakosc... ann NAJLEPSZA PIZZA JAKĄ MOŻNA ZJEŚĆ W TRÓJMIEŚCIE (1) Do tej pory próbowaliśmy pizzy w różnych miejscach ale w A modo mio zjedliśmy... miminka Dolce far niente w A modo mio :) (2) Wszystko w tym miejscu jest cudowne :) jedzienie pychotka, choc jestem... karla Adrian - opinia (1) Zanim przyjechałem do GDyni a opener spytałem sie kolegę który tutaj mieszka... Adrian Włoch pseudonim złotówa. (1) Przez ostatnie dwa lata systematycznie przychodziłem do mojej ulubionej... Mateusz NIE POLECAM (1) Zdecydowanie nie polecam. Stosunek ceny do pizzy jest nie do pomyślenia.... Darek Najlepsza pizza jaką, jadłam w Polsce (1) Znajoma opowiedziała mi o dobrej włoskiej restauracji prowadzonej przez... Ela Prawdziwe Włochy w Gdyni (1) Jedzenie jak z bajki. Zjadłem dziś Bruschette i do tej pory mam ciarki na... Krzysiek nigdy więcej (1) Zamówiłem pizzę a dostałem ... Ciasto wyrośnięte, pizza mała (połówka) i bez... fabian Niedoprawione jedzenie (1) Mam wrażenie, że właściciele mają bardzo dobry PR bo widzę same pozytywy.... d00ch pychotka (1) Wpadlismy z przyjaciółmi na obiad. Na wszelki wypadek zarezerwowaliśmy... iwonka