Rewelacja! (2) Z dziewczyna udalismy sie do Modo Mio po raz pierwszy, zachęceni opiniami na... Tomek z narzeczoną Martą smakowitośco (1) Byliśmy grupa w A modo mio, wszyscy sa wprawdzie italofilami, ale nie... Fagot zdecydowanie polecam!!! (1) zdecydowanie polecam!!! m
Ludzie z pasją... co widać na talerzu i nie tylko:) (1) Restauracja została nam polecona. Wystrój troszkę mało przytulny, ale na... aisud Zbyszek - opinia (1) Chyba zmieniła wam sie obsada w kuchni , bo gdy zamówiłem pizze z rodzina... Zbyszek klientka - opinia (1) rewelacja!!!! polecam każdemu kto potrafi docenić prawdziwą włoską pizzę.... klientka Wspaniale.... (1) Po prostu bajka... Wojtek Italia w Trójmieście (1) Nareszcie prawdziwie włoska knajpka w Trójmieście. Tesoro i La Vita są bez... mnieteck BARDZO POLECAM !!! (1) Wpadłem tam dzisiaj z żoną przypadkiem, gdy po zakupach postanowiliśmy coś... Pan to Felek Cudownie :) (1) Jestem zachwycona, jedzenie przepyszne, obsługa przemiła, nie mogę się już... Ola Włoska trattoria w Polsce (3) Trafiliśmy tu przypadkiem będąc na OPENER - Włochy kochamy od lat, jeździmy... czarrrna Super (1) Byłem i się zachwyciłem. Obsługa przemiła. Jak we Włoszech. Poleciła mi zona... Belmac Prawdziwie włoska (1) Moim zdaniem to najbardziej włoska ze wszystkich trójmiejskich restauracji,... Piotr T. w koncu (1) Gdansk ma Da Mario Sopot Tessoro a w agdyni jest Amodo Mion w koncu wszedzie... kleber Najbardziej Włoska z Włoskich restauracji w Gdyni (1) Może oprócz wysokich cen to wszystko inne w tej restauracji jest naprawdę... Piotr Wons na mój sposób... (1) A modo mio polecam tak samo,jak dobre czerwone wino,które podają do... Ola Coś nowego (1) Dla poszukiwaczy pizzy w nowej oprawie:) Prostota wykonania i świeżość... M. Prima (1) Najlepsza restauracja w Gdyni i 3miescie,brak takich lokali ale moze cos... Jola i Wojtek Pysznie i milo (1) Byłem i się zachwycilem. Obsługa przemila. Jak we Włoszech. Petarda pizza. Wojtek świeże i pyszne włoskie jedzenie (1) zaszliśmy tam po tym jak w "świetnym" Trafiku obsługa nie podeszła do nas... Ewa