Najlepsza włoska pizza, jaką jadłam! (1) Była to naprawdę najlepsza włoska pizza, jaką jadłam w Polsce. "Mokra"... Paulina Dowóz (1) Zacznę od tego , że jesteśmy raczej częstymi gośćmi restauracji i oceniamy ją... Homer Najlepsza Pizza w Trójmieście!!!! (1) Cudowna atmosfera,przesympatyczna obsługa,no i najlepsza pizza w... Marzena
Zdecydowanie na tak (1) Bardzo dziekuje za realizacje prezentu urodzinowego, ktory był wielkim... Kamila Klękajcie narody! (1) Bo to po prostu czysta rewelacja i rozkosz dla podniebienia. A do tego... Zuza najlepsza kuchnia włoska w 3miasto (1) Jest to moim zdaniem najlepsza kuchani włoska jaką jadłem i to zdanie nie... Michał G, Ulubione miejsce w 3 miescie (1) Poprostu SUPER! Adsm Bajeczna uczta z przeciętną obsługą kelnerki (1) Zaciekawieni opiniami o wartej odwiedzin, neapolitańskiej Trattorii w Gdyni,... Łukasz spadajaca pizza (1) pizza była przemoczona, nie dało sie jej chwycić dłońmi ponieważ cała... ktosik smacznie (1) POLECAM Piotr Najlepsza włoska pizza w 3mieście (1) W 3mieście jest pare dobrych (prawdziwych) włoskich pizzerii, ale muszę... pizzomaniak słaba imitacja włoskiej restauracji (2) Od włoskiej kuchni oczekiwałbym znacznie lepszej jakości potraw jaki... XMan Gabriella (1) Jeszcze kiedyś Cię odwiedzę bo uwielbiam makaron, który robi Twój tatuś, a... Anielka 4 lata Jedzenie lepsze niż w Rzymie (1) Byłem ostatnio 2 tygodnie w Rzymie i jadałem w restauracjach polecanych przez... Paweł Polecam! (1) Bardzo miła obsługa. Ceny mogły by być bardziej przystępne ale w pełni bronią... Michał Patrycja - opinia (1) Pokochałam to miejsce od pierwszego wrażenia, jedzenie przepyszne, atmosfera... Patrycja Wspaniałe miejsce! (1) Kto jeszcze tam nie trafił niech żałuje. Pizza parma - poezja smaku! Cudowna... Heavenly Słoneczna Pizzeria (1) Witam! Jestem stałym bywalcem A Modo Mio. Trafiłem tam szukając włoskiej... Kaito222 Mieszane uczucia (1) Skuszony opiniami wybrałem się z lepszą połówką w niedzielę na obiad. Wystrój... Maciej p. - opinia (3) Słyszałam o nowej włoskiej restauracji w Gdyni, przechodząc obok postanowiłam... p.