Nebulizator/Inhalator dla dziecka

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Poradzicie coś? Jakich używacie, bo muszę kupić pilnie.
Ważne aby był cichy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nebulizator/Inhalator dla dziecka

http://allegro.pl/inhalator-philips-respironics-family-dawny-medel-i2639762234.html

mam taki i jest chyba jednym z najczęściej polecanych ;), ale cichy to on raczej nie jest

w lidlu będą teraz z 99 zł są w gazetce

Właśnie o nim czytam w starych postach :)

Dzięki

Widziałam gazetkę, tylko czy dobre te lidlowe?

Ja też mam ten co Sylwia wkleiła, fakt dość głośny ale to nie przeszkadza, mój maluch lubi takie jednostajne dźwięki. Dzisiaj nawet przy nim przysnął.

ja mam ten z lidla. te same były w zeszłym roku. jest bardzo fajny, bardzo dobrze działa, łatwy w użyciu. mogę go na pewno polecić. często go używamy.

LidiaM a czy ten inhalator z lidla ma czas pracy bez przerwy? W internecie nie ma żadnych jego parametrów... może ktoś coś jeszcze wie??

My mamy taki Omron Ne-C28-E cichy i wydajny .
http://www.hihawa.pl/produkty/Inhalatory/inhalator%20Omron%20C28%20-%20nebulizator-269.html

my mamy w kształcie ciuchci, za cichy nie jest, ale pełni swoją rolę

moj mąż miał hopla na pkcie znalezienia odpowiedniego i te ciche to w zamian źle nebulizowały czy coś tam jeszcze gorzej robiły

w końcu wybrał dobry i taki który zainteresuje dziecko by chętnie poddawało się inhalacji

Jakoś nie zauważyłam żeby zby nasz omron źle nebulizował jest bardzo dobrym inhalatorem pomimo tego,że jest bardzo cichy, nie wytrzymałabym a tym bardziej moje dwuletnie dziecko warkotu przy inhalacji a w okresie jesienno-zimowym korzystamy bardzom często.

LidiaM, albo ktoś kto ma ten lidlowy- a czy ten inhalator ma czas pracy bez przerwy? W internecie nie ma żadnych jego parametrów... może ktoś coś jeszcze wie??

podbijam, zamierzam kupic inhalator i chetnie bym sie cos o tym z lidla dowiedziala :)

ten w ludlu to są takie jak maja w szpitalach czyli bardzo dobre!! moj synco rusz inhalował sie nimi w szpitalu jak mnustwo dzieci u nas w przychodni tez taki jest na wyporzyczanie a teraz mamy taki sam i sie bardzo dobże sprawdza!!!

My również mamy ten z lidla i w okresie jesiennym jak zaczął chodzić do przedszkola to chodził kilka razy dziennie, i ja też go używałam, także szczerze polecam, nie jest cichy ale jakoś daliśmy radę:)

ja tez mam ten philipsa i jestem bardzo zadowolona

A czy ten lidlowy ma system pracy bez przerwy??

system pracy bez przerwy??ja go mam cały czas podłączonego do prądu i włanczam tylko wtedy kiedy chce zrobic dziecia lub sobie inhalacje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Często inhalatory mają system pracy 30 minut/30 minut odpoczynku... dla mnie ważny jest system pracy bez przerwy (bo są takie), bo mam więcej niż jedno dziecko... może ktoś wie jak jest w tym lidlowym??

http://allegro.pl/inhalator-philips-pro-nebulizator-do-zatok-medel-i2638493560.html ja mam taki, on jest do pracy ciągłej właśnie :) ale czy jest cichy... raczej nie. No ale nie mam porównania z innymi.

ma czas pracy bez przerwy. lekarz podaje ile kropli czego, wlewarz i inhalujesz;) dla mnie super!

ja właśnie wysłałam męża do Lidla, mam nadzieję, że jeszcze będą ;)

Wiadomość z pierwszej ręki - czyli z samego inhalatora ;) lidlowy ma system pracy 30minut/30 minut, więc u nas odpada...

najlepiej skorzystać z porady experta za free oferuja na http://www.alsos.pl sklep dla alergików

mój mały ma alergie skórną i wziewną teraz miał zapalenie płuc i jest pod stałą kontrolą jednak nebulizator jest bardzo ptrzebny i pomaga mamy ten
http://www.zakatekzdrowia.com.pl/world-inhalator-pneumatyczny-minineb-maska-dzieci-p-3404.html
jest mały alee bardzo dobry i moge go spokojnie polecić :)

Inne tematy z forum

jak żyć po śmierci jedynego dziecka ? (23 odpowiedzi)

22 lipca 2016 straciłam mojego jedynego ukochanego Syna ...miał zaledwie 25 lat... Poszedł spać i...

Czy kiedykolwiek "żałowałyście" że zdecyedowałyście się na drugie dziecko? (38 odpowiedzi)

Hej, wiem, że brzmi strasznie, ale nie chodzi mi o wywołanie jakiegoś poruszenia. "Żałowanie" w...

prywatny dentysta (24 odpowiedzi)

Gdzie w gdansku jest dobry prywatny dentysta dla dzieci??