Super. (1) Byliśmy z kilkoma znajomymi na trzech imprezach z udziałem Krista Van D, KC i... Iwona i Sebastian Fenomenalnie! (1) Nie wiem jak klub sprawdza się na "dyskotekach".. lecz na koncertach... Snopi Agus - opinia (1) Jednym slowem masakra!!! Gow***ry zaczely bic sie po tym,jak jedna na druga... Agus
Średnio (1) Klub jest strasznie mały i ciasny. Klimat jest nawet spoko jak w porządnym... maim TRAGEDIA (1) Poprostu było tragicznie! Czułem sie jak na dyskotece szkolnej same jakies... Madian :) (1) zapewniam ze NEGATYW jest clubem jak najbardziej mogacym byc polecanym innym sandra ;p (1) Negatyw to bardzo fajny klub, owszem zmienił sie bo coraz więcej małolatów... Monika Wielkie nieporozumienie (1) Według mnie ten klub to zmarnowany potencjał.. Muzyka jest już ok, wystrój... A :) (1) hmmm... tak sie zastanawiam w sumie to muzyka jest niezła, faktem jest ze... xxx Jedno wielkie nieporozumienie (1) Właściwie to nawet nie wiem od czego zacząć. Osoby którym brakuje marny... Doris Czy tam wogule jest Menager? (1) to co poprostu robi sie w tym klubie to jest dramat!! pelno hot lasek granica... Kamil Małolaty (1) Ogólnie klub strasznie sie stoczył, jeszcze rok temu jak tam byłem było... Barthez