Neighbours Kitchen

Restauracje

Gdańsk, Szafarnia 11

Jestem bardzo zadowolona (1) Mimo długiego czasu oczekiwania było warto. Jedzenie super! Wszystko świeże i... anonim porcje dietetyczne (1) Wizya tam to stracone 2 godz. Nie zostaliśmy poinformowani o długim... mt Cena nieadekwatna do ilości i jakosci (1) Miejsce miłe ale chłodne, szczególnie gdy co chwilę ktoś wchodzi, przeciąg... Asterix
smacznie ale zdecydowanie za drogo (1) smacznie ale zdecydowanie za drogo. za kawalątek dorsza na łyżeczce pure z... jolszyk Rozczarowanie (1) Cena nieadekwatna do serwowanego dania. Wybrałam dorsza, wygląd potrawy... Aleksandra Rewelacja... (1) Przepyszne jedzenie, cudownie podane . Potrawy świeżutkie przygotowywane na... Aga Zaskoczenie (1) Jestem zaskoczony. Restauracja niewielka, wnętrze jak w magazynie. Obsluga... smakosz tatara Niespotykane dania (1) Wybraliśmy się z polecenia znajomych i jesteśmy pod bardzo dużym wrażeniem.... Kasia i Maciek Byłem, zjadłem... Ocenię (1) Lokal miły w dobrym miejscu. Menu dobrze przemyślane tylko te ceny... Na... Jack Gorąca kawa i pyszne śniadanko (1) Odwiedziłem ich w drodze do pracy. Niewiele lokali jest otwartych od tak... Jacek Brakowalo takiego miejscja (1) Dziekuje serdeczenie. Swietne miejsce. Swierze produkty, genialnie... Grzegorz Bardzo smacznie i miło (1) Menu krótkie, dzięki temu nie musieliśmy się zbyt długo zastanawiać. Dzięki... (Nie)perfekcyjnaPaniDomu Więcej takich miejsc (1) Rewelacja, łosoś i hamurger wymiata. Nowoczesne menu, sympatyczna obsługa,... K