Nerwica i depresja - jak wyjść z tego stanu ???

Witam,

Czy są osoby na forum,które zmagają lub zmagały się z nerwicą i depresją ????

Jak sobie radzicie w stanach lękowych,nerwicowych????
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 12

Re: Nerwica i depresja - jak wyjść z tego stanu ???

Jak mam się z Tobą kontaktować?a bardzo bym chciała bo mam to samo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam to samo,a wychodzisz z domu? jak funkcjonujesz?

Może nie wiesz ale oprócz miłego spędzania popołudnia mozna się wspomagać też naturalnym składnikiem z olejków CBD. Sama zobacz tutaj - https://www.alba-hemp.com/

Może warto obejrzeć jakiś fajny film lub serial online ? :) Może choć trochę Ci to pomoże.
https://filmanza.pl/ filmy i seriale online.

Najlepiej zastosować farmakologię (przepisaną przez psychiatrę) i psychoterapię.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Leczenie farmakologiczne to podstawa wyjścia z depresji i nerwicy w połączeniu z psychoterapią. Często trzeba się położyć w szpitalu na oddziale, bo leki przeciwdepresyjne często są przepisywane na chybił trafił i niekonieczne za pierwszym podejściem będzie efekt w leczeniu. Co innego jak ci dobiorą leki, to potem po receptę nawet z domu nie musisz wychodzić, tylko lekarz z serwisu https://lekarzonline.eu/ wypisze.

Jak wyjść z nerwicy lękowej

Biorę od jakiegoś czasu olej konopny CBD 5% essenz decarboxlated https://konopiafarmacja.pl/krople-cbd/13-olej-cbd-5-essenz-decarboxylated-15-ml.html z brahmi... Jestem zdrowa. Stabilna, jak to się mówi. Ani depresji, ani manii od stycznia. Mam 38 lat. Wierzę, że ta choroba już nie wróci. Wcześniej byłam albo w lekkiej depresji lub hipomanii, albo w ciężkiej depresji lub jeszcze cięższej manii.

Powiem Ci szczerze przed trzy miesiące miałem psychoterapię i nawet fizjoterapie gdzie mieszkam w szwajcarii i ceny są tutaj wysokie za leczenie i co nic nie pomogła kasę tylko wydałem nadarmo ciezko jest znaleźć dobrego lekarza a przeważnie za granica

Odstaw ten lek jest bardzo mocny brallem go dwa dni i odstawiłem z tego co lekarz mi powiedział to jest ostatecznie ale nie którym wogle nie pomaga jak mi

Nic nie mów ja obecnie mieszkam za granicą i w zeszlym roku miałem ostre napady napinki jeden lekarz dal xanax w miarę dobrze się czulem przez 3mies. Ale później kazał odstawić i dal antypepresanty i die zaczęło ponad pół roku branis leków nic zero poprawy tydzien temu zmienilem znowu lekarza zobaczymy co powie nastepny strasznie współczuję tym osobom jest naprawdę ciężko z tego wyjść

Hej jestem Aga wiem co czujesz rozmimiem mega. A jak Ci mija dzisiejszy dzień

Raczej nie ma innego wyjścia niż terapia zalecona przez psychiatre.

Mam tak samo , psychiatra powiedzial ze objawy nerwicy moga nasilic sie po covidzie

Kontakt

Proszę o pomoc latka-paulina@wp.pl

Proszę o kontakt albo napisz co bierzesz i czy pomaga

Proszę o kontakt

Mam tak już bardzo długo kucie w mostku i ciężko mi się oddycha i za każdym razem sobie wmawiam ze to covid ale spokojnie to nerwica :)

Dodam jeszcze, ze mialam dopiero jedno spotkanie z psychologiem ale jakos to za mna nie przemawia skoro psycholog mowi do mnie ze to normalne ze boje sie byc sama w domu z malym dzieckiem. dla mnie wlasnie to nie jest normalne bo bylam sama przez 5 lat,gdy maż i rodzice jechali do pracy i nigdy sie nie balam

Inne tematy z forum

Afrodyzjaki (5 odpowiedzi)

Chciałabym nieco podkręcić atmosferę w sypialni oraz szukam skutecznych afrodyzjaków. Jakieś...

problem z dzieckiem sąsiadów (464 odpowiedzi)

Witam,2,5 letnie dziecko sąsiadów bardzo często biega po mieszkaniu krzyczy w późnych godzinach...

Kosmetyki trychologiczne - kosmetyki przeciw wypadaniu włosów (16 odpowiedzi)

Witajcie, chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę znaleźć trychologa / gabinet trychologiczny z...