Tomek - opinia (1) Super obsługa,bardzo profesjonalne podejście do sprawy! Jestem bardzo... Tomek Patrycja - opinia (1) Bardzo polecam! :) Szybkie i miłe badanie Patrycja Artur - opinia (1) Polecam w 100% !!! Miło i przyjemnie wszystko zostało załatwione Artur
Mateusz - opinia (1) Szybko sprawnie tanio i w reżimie sanitarnym polecam!! Mateusz Agnieszka - opinia (1) Zadzwoniłam, a na następny dzień miałam już wizytę. Bardzo sympatycznie i... Agnieszka Szymon (1) Gorąco polecam udać się do p. Jarosława Magdziak na badania lekarskie.... Szymon Nie mogłem lepiej trafić (1) Polecam, badania w ten sam dzień w którym zadzwoniłem, wizyta bez opóźnień,... Aleksander Michał K. - opinia (1) bardzo profesjonalne podejście do klienta Michał K. Polecam! (1) Polecam każdemu! A jeśli masz mało czasu, bo jesteś sierot i robisz wszystko... dziewczyna od psiej terapii :) Polecam! (1) Szybko, fachowo, bez kolejek. Wytrawny kierowca Extra obsługa (1) Pani w recepcji bardzo pomocna :) niestety nie znam imienia Maniek Super,szybko i profesjonalnie. (1) Bardzo szybko i profesjonalnie! Polecam !:) Tomek Swietnie (1) Bardzo mila i profesjonalna obsluga, zero kolejek. Serdecznie polecam Pawel Polecam!!! (1) Sprawnie, szybko, obsługa miła i kompetentna. Jednym słowem pełen... Dorota Polecam (1) Szybka, miła,bezproblemowa obsługa Magda Agnieszka - opinia (1) Dobrze zoranizowana obsuga. Zero czekanie w kolejce bardzo dobry lekarz zna... Agnieszka Polecam! (1) Bardzo sympatyczny lekarz i Pani z recepcji, szybko, sprawnie i w miłej... Łukasz Szybko, miło i sprawnie (1) Bardzo miła obsługa, bardzo szybko, łatwo się umówić, nic tylko polecać. młody kierowca Szybko, miło i profesjonalnie (1) Umówienie się i wizyta tego samego dnia, nawet przed godzinami otwarcia... Krzysztof Głośnicki