Zostałam mile zaskoczona obsługą i opieką na izbie przyjęć jak i na oddziale neurologicznym. Do szpitala zgłosiłam się w czwartek po południu z okropnym bólem głowy i z podwyższoną temperaturą. Nie jestem przychylnie nastawiona do lekarzy-mężczyzn, więc to dodatkowy stres, ale pan dr Witold SOŁTAN dał radę. Cierpliwie zadawał tylko niezbędne pytania, zlecił sporo różnych badań, zaaplikował środek przeciwbólowy, ale kolejne badanie dość inwazyjne, trzeba było już przeprowadzić na oddziale. Dr Sołtan przeprowadził to badanie zaraz po przyjęciu na oddział, mimo że nie robi się tego zwykle na dyżurze, wieczorem. To był chyba wyjątek, ale dzięki temu natychmiast wyeliminował zagrożenie mojego zdrowia, czym bardzo mnie uspokoił.Jestem bardzo wdzięczna panu doktorowi za cierpliwość, delikatność, duży takt, jest nie tylko specjalistą neurologiem, ale i doskonałym psychologiem.
Dziękuję całemu personelowi oddziału neurologii za miłą opiekę. Widziałam troskliwe podejście i pielęgnację obłożnie chorych, w dzień i w nocy. Jedynie duży mankament, to obsługa firmy dostarczającej wyżywienie. Może trzeba zweryfikować tę firmę?
Polecam ten oddział szpitala, jesli będzie taka potrzeba.