Szpital św. Wojciecha

Szpitale

Gdańsk, Jana Pawła II 50

Mieczysław - ocena (1) Byłem na pobraniu krwi w szpitalu na Zaspie 09.01.2025r. o godzinie 10-tej na... Mieczysław Krzysztof - ocena (1) Brak podstawowych zasad traktowania po ludzku osób które są w podeszłym wieku... Krzysztof Ania - ocena (1) Mój mąż trafił na SOR z nagłym bólem kręgosłupa, nie mogąc stać i chodzić,... Ania
Małgorzata Suwik - ocena (1) Oddział Wewnętrzny (B) Szpital Zaspa. Profersjonalizm, życzliwość i... Małgorzata Suwik Violetta Wojewoda - ocena (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem profesjonalizmu, życzliwości, wiedzy i taktu... Violetta Wojewoda Karolina - ocena (1) Szpital na zaspie...super atmosfera na odziale pediatrii...pielęgniarki... Karolina Leonarda - ocena (1) Składam ogromne podziękowania dla Ordynatora Oddziału... Leonarda Demon - ocena (1) Jestem pacjentem tego szpitala (przechodzę piekło mam ostre nie dokrwienie... Demon Grażyna Rokosz-Starczewska - ocena (1) Trafiłam na SOR 8 marca 2924r.o 19.30 Cała wizyta, badania, w tym... Grażyna Rokosz-Starczewska Aleksandra - ocena (1) Porodówka to jakaś kpina. Personel opieszały, pozbawiony empatii,... Aleksandra Alicja - ocena (1) W dniu 05/06.04.24 na Szpitalnym Oddziale Ratunkowym, zespół Panów pełniący... Alicja Grzegorz - ocena (1) Trafiłem tam dwa razy w przeciągu 3 miesięcy z różnymi problemami. W obu... Grzegorz Halina - ocena (1) Brak konkret ych nr telefonów. Ni5da się znaleźć podstawowych informacji. Na... Halina Kazimierz Janczewski - ocena (1) Najlepszy SOR na jaki mogłem trafić w świąteczny dzień bo 26.12.2023. Lekarz... Kazimierz Janczewski teresa - ocena (1) Podziękowanie od pacjenta i rodziny dla całego personelu medycznego.... teresa wb - ocena (1) oddzialy i lekarze oraz personel super ale rejestracja dno wb Pacjentka - ocena (1) Skąd te pozytywne oceny oddziału ginekologii? Ja mam zupełnie inne odczucia.... Pacjentka Magda - ocena (1) Oddział ginekologii- Wspaniała opieka, Położne oraz lekarze bardzo mili,... Magda Agnieszka - opinia (1) Oddział ginekologii-wspaniala opieka, wszyscy bardzo mili, podejście do... Agnieszka Pacjent z Redy - opinia (1) Byłem na Oddziale Urologicznym łącznie 3 dni po prostatoktomii radykalnej w... Pacjent z Redy