Szpital św. Wojciecha

Szpitale

Gdańsk, Jana Pawła II 50

Pacjent - opinia (1) Wspaniała obsługa ,niestety sale wyposażone w klimatyzację,która dmucha na... Pacjent Anna - opinia (1) Każdy szpital stara się pomóc. Zawsze trzeba.miec.taka.nadzieję i nie dawać... Anna Krystyna Janiszewska-Stryszak - opinia (1) Strefa zielona SOR, dziękuję bardzo za fachową i wspaniałą opiekę lekarską... Krystyna Janiszewska-Stryszak
Marian - opinia (1) Sami ustalili termin operacji i tak 2x .Nie dotrzymali żadnego. Sami... Marian Malgorzata Glodowska - opinia (1) Wspanialy personel.Poczawsxy od karetki nr 7 z Sopotu.SOR .Potem oddzial... Malgorzata Glodowska justyna - opinia (1) Polecam Gorąco oddzial ginekologiczny Rodziłam w marcu i jestem bardzo... justyna Pacjentka - opinia (1) Byłam pacjentka tego szpitala..W szpitalu powinnien być nakaz noszenia masek... Pacjentka Piotr - opinia (1) Byłem przez tydzień u znajomej na II piętrze na oddziale wewnętrzym . W całym... Piotr Iza - opinia (1) Świetnie lekarze, i obsługa pielęgniarska. Leżałam kilka dni na udziale... Iza A. - opinia (1) SOR Zaspa, szybka, fachową opieką. Niesamowicie miły personel. Mają dużo... A. Pacjent - opinia (1) Proba umowienia porodu (ciecie cesarskie ze skierowaniem od 2 niezaleznych... Pacjent Joanna - opinia (1) Ogromne podziękowania dla zespołu karetki GO1-004,oraz całego personelu... Joanna Jadwiga Wnuk - opinia (3) Całemu Zespołowi Oddziału Chirurgii Ogólnej serdecznie dziękuję za... Jadwiga Wnuk Marcin - opinia (1) Narodziny synka uważam za jeden z najlepszych dni w życiu. Marcin Julia - opinia (1) T r a g e d i a. Pielęgniarki zero empatii do ciepriacych ludzi. Jak po 4... Julia Grzegorz - opinia (1) Rejestracja zabiegów planowanych masakryczna . Horror każdego dnia gdzie... Grzegorz mariusz - opinia (1) Kilka dni temu miałem operacje na oddz. urologii ,za sprawność... mariusz Ewelina - opinia (1) Bardzo polecam. Profesjonalizm chirurga Pana Pawła Szurkowskiego na... Ewelina Obywatel - opinia (1) Pacjent nie zważony w czasie pobytu w szpitalu. Być może brak wagi. Brak... Obywatel Monika - opinia (1) Długie czekanie, nie miła obsługa, brak sal, mecz sama mam przelewać,... Monika