Szpital św. Wojciecha

Szpitale

Gdańsk, Jana Pawła II 50

Grażyna Dąbrowska - opinia (1) W dniu 5.02.2020r.mialam zabieg usunięcia żylaków przez Pana dra... Grażyna Dąbrowska Jan Kiciński - opinia (1) Moja żona z ciężkim przypadkiem sepsy w styczniu br trafiła do szpitala na... Jan Kiciński Jan Piela - opinia (1) Na kardiologi byłem trzy dni,20-22.11.,wybieram się ponownie na dokończenie... Jan Piela
Natalia - opinia (1) Chcielibyśmy serdecznie podziękować dr Iwonie Henning z oddziału wewnętrznego... Natalia Oddział położniczo-ginekologiczny (1) Jestem po operacji mięśniaków, chciałabym wszystkim podziękować, od... zadowolona pacjentka Brak słów (2) Brak słów dziewczyna leży drugi tydzień w ciąży miała mieć robiona w... Wkurzony Oddział ginekologiczno położniczy (1) W 18 tc trafiłam ze skierowaniem do szpitala z powodu zakrzepicy. Brak... Ewelina1985 Oddział Ginekologiczny (2) Byłam pacjentką Oddziału Ginekologicznego. Zarówno przed zabiegiem, jak i po... Agata oddział wewnetrzny (parter) (1) zero empatii, porównując oddział wewnętrzny zlokalizowany na 1 piętrze a... bliski pacjenta położna (1) Mialam ostatnio nie przyjemna wizytę. W 39tc pojechałam na sor z bardzo... Ania Wyniki badań rezonansu (1) Od razu po przebytym rezonansie zadałem Pani prowadzącej wspomniane badanie... Zniesmaczony pacjent urologia (1) Przemiły, cierpliwy i pomocny, troskliwy personel. Życzę wszystkim pacjentom,... pielęgniarka Polecam (1) Bardzo miło spędzony czas na oddziale ortopedii. Fachowa i bardzo uprzejma... Paweł Nie polecam (1) Zawsze docenialam ten szpital pod kontem opieki ginekologicznej. Personel byl... Zawiedziona Porodówka (1) 1.5 roku temu rodziłam. Na porodówce czekała na mnie miła niespodzianka,... Dobra mama Porodówka (1) Witam.Jestem całkowicie zniesmaczona obsługa jaka mnie spotkała w szpitalu.W... Katarzyna Porażka (1) Trafiłam na sor z synem i atakiem kolki nerkowej. Czas wejście - wyjście ...... Aska Cudowna praca ludzi na porodowce (1) 7m-cy temu trafilam na trakt porodowy, po uprzednim pobycie na oddziale... Dorota wspaniała opieka (1) chciałabym podziękować personelowi Oddziału Chorób Wewnętrznych za... Małgosia Poród CC (1) Mimo komplikacji podczas porodu, gdzie poród naturalny zakończył się cięciem... Angelika