Szpital św. Wojciecha

Szpitale

Gdańsk, Jana Pawła II 50

Dziękuję za opiekę! (1) Bardzo dziękuję Pani Doktor Agacie Kamińskiej z Oddziału Okulistyki za trafną... Arkadiusz Sor podziekowania (1) Chciałabym podziękować personelowi Soru który pełnił dyżur 7.05 i 8.05... Anna Ł. córka Zofii S Porodówka Zaspa (1) Nie mogłam wymarzyć sobie lepszej położnej przy porodzie - złota kobieta!!!... Ola
Oddział Ginekologiczny! (1) Polecam Oddział Ginekologiczny na Zaspie! Nowy Ordynator Ginekologii i nowe... Iwi Porodówka/oddział położniczy (1) Rodziłam na początku miesiąca, napiszę tak-na sali porodowej trafiła mi się... magdalena Patologia ciąży i porodowka (1) Personel szpitala na bardzo wysokim poziomie, wykwalifikowani lekarze ktorym... Magda oddział patologii ciąży (1) Musiałam mieć zabieg łyżeczkowania po poronieniu i niestety zostałam źle... pacjentka Poród na zaspie- polecam. (1) Na patologii położne ok. Jeżeli chodzi o porodówkę to byłam zachwycona. Na... Ja stomatologia dr.ratajczak (1) zycze każdemu pacjentowi takiego lekarza jak dr.Ratajczak wspanialy... bartosz Nie polecam porodowki (2) Nie polecam w tym szpitalu porodówki to co tam przeszłam nie da opisać się w... Ania Poród i pobyt na oddziale Położnictwa (1) Postawę położnej i lekarza podczas porodu oceniam bardzo dobrze. Wbrew... Ewelina D. Oddział ginekologiczny (1) Miłe i profesjonalne podejście. Serdeczne podziękowania dla personelu nocnej... Pacjentka tragedia!!!! (1) Po raz trzeci trafiłam do tego szpitala i ten sam scenarusz. Kompletna... kobieta Poród na Zaspie (1) Witam, polecam tę wylęgarnię. Rodziłam 11 października. Zarówno wyposażenie... Ania Pracownika Endoskopii - polecam! (1) Gorąco polecam pracownię endoskopii w szpitalu na Zaspie. W zeszłym roku... kolonoszkop Dorota (3) Z przykrością muszę stwierdzić ,że ten szpital to ostatnie miejsce z którego... Dorota opinia + słowo do prezesa (1) Przebywałem na oddziale neurologicznym i nie moge powiedzieć złego słowa ani... Ireneusz SOR i Oddział neurologii (1) Wspaniali ludzie, opieka na najwyższym poziomie. Kompetentna załoga zarówno... Ewa Rumińska Oddział położniczy (1) Rodziłam na Zaspie 17.08 br. Jestem bardzo zadowolona. Cały personel,... A. M.N. Oddział Urologiczny Szpital Zaspa (3) Obsługa oddziału urologicznego bardzo profesjonalna, sympatyczna i z... Teresa Stypa