Szpital św. Wojciecha

Szpitale

Gdańsk, Jana Pawła II 50

Poród na Zaspie (1) Witam, polecam tę wylęgarnię. Rodziłam 11 października. Zarówno wyposażenie... Ania Pracownika Endoskopii - polecam! (1) Gorąco polecam pracownię endoskopii w szpitalu na Zaspie. W zeszłym roku... kolonoszkop Dorota (3) Z przykrością muszę stwierdzić ,że ten szpital to ostatnie miejsce z którego... Dorota
opinia + słowo do prezesa (1) Przebywałem na oddziale neurologicznym i nie moge powiedzieć złego słowa ani... Ireneusz SOR i Oddział neurologii (1) Wspaniali ludzie, opieka na najwyższym poziomie. Kompetentna załoga zarówno... Ewa Rumińska Oddział położniczy (1) Rodziłam na Zaspie 17.08 br. Jestem bardzo zadowolona. Cały personel,... A. M.N. Oddział Urologiczny Szpital Zaspa (3) Obsługa oddziału urologicznego bardzo profesjonalna, sympatyczna i z... Teresa Stypa Porod w szpitalu na Zaspie - polecam (1) Zdecydowanie polecam ten szpital. Oddzial odnowiony, personel bardzo zyczliwy... Asia Zachowanie lekarza na oddziale obserwacyjnym (1) Pacjent przywieziony na cito przez pielęgniarza z pokoju wstępnej selekcji, a... Poszkodowany Porodowka i oddzial polozniczy (1) Wybralam Zaspe ze wzg na miejsce zamieszkania. Porodowka jak i oddzial... Ssss chirurgia - zadowolony (5) Chciałbym serdecznie podziękować za profesjonalną i troskliwą opiekę... Jan Putrycz Gorzej się nie da (1) Kompletny brak troski o pacjenta i zainteresowania jego stanem. Nie sposób... Bartek Przymorze Koszmar!! (1) Lekarze w tym szpitalu to dno. Starszym umierającym ludziom zamiast pomoc... x Jeśli wasze zdrowie jest cenne dla Was ,to unikajcie tej umieralni. (1) Brak wyspecjalizowanej opieki - na SORze czy internie nawet drenu nie umieją... Gw ODDZIAŁ WEWNĘTRZNY -Szpital Zaspa (4) Oddział Wewnętrzny (II piętro) ,szpitala na Zaspie tragiczny. Czasy PRLu.... Anonim Oddział Chirurgiczny (17) Nikomu ale to nikomu nie życzę leżenia na tym oddziale. Jak dla mnie powinien... Michalina oddział Położniczo- Ginekologiczny (1) Panowie lekarze to jakaś masakra, zaczynając od zapisu na operację.... Liliana Dawidowska OIOM (1) Bardzo dziękujemy całemu Personelowi Oddziału Intensywnej Opieki Medycznej,... Katarzyna Porod (1) Szpital ogólnie dobry. Ale....czas oczekiwania na przyjęcie na porodówkę 4... Doda oddzial chirurgi ogolnej (2) Pobyt na oddziale chirurgi ogolnej ok Pielegniarki i lekarze ok :-) sylwia n