Szpital św. Wojciecha

Szpitale

Gdańsk, Jana Pawła II 50

SOR (3) Szczerze odradzam wizyty w tej mordowni około 7-8 temu trafiłem na sor po... Kamil Wspaniały personel diagnostyki obrazowej (2) Podziękowania dla p.Agaty z pracowni RTG za świetną organizację,pomoc i... mm Poród (1) Rodziłam 24 lipca 2016 roku :) od godziny 20.40 do 23.40 :) poród siłami... Beata
Poród (1) Poród ze znieczuleniem zewnatrzoponowym super sprawa. Naprawdę polecam. Pań... Karolina Odradzam (1) Pomijając czas oczekiwania na przyjęcie na porodówkę, obsługa porodu była... Aga Porodówka (2) Urodziłam tu drugi raz, tym razem trafiłam na przecudowną Panią Basię Nowak -... AH Polecam (1) W szpitalu na Zaspie rodziłam w październiku 2015. Miałam pewne obawy, ale... Agata PORODÓWKA (1) Polecam porodówkę na Zaspie wszystkim wahającym się przy wyborze szpitala! W... Kama SOR ???????? (1) Dzisiaj byłem z 85 letnim staruszkiem atak kolki nerkowej ,co pół godziny... IRO Polecam poroddówkę (1) Z czystym sumieniem polecam poród na zaspie, rodziłam tam 2 razy i moje... Mamoośka POLECAM! (1) Nigdy nie zostaliśmy otoczeni taką opieką jak tam. Wiele różnych rzeczy się... A&C chirurgia ogólna (1) serdeczne podziękowania pracownikom SORu, którzy w nocy z 2-3 XI 2015r... barbara dr Monika Buchajewicz neurolog na izbie przyjęć (8) Ogromne podziękowania dla Pani neurolog Moniki Buchajewicz za nieprzeciętną... Ewa Kardiologia (1) Bardzo dziękuję wszystkim pielęgniarkom z intensywnego nadzoru... anonim Porodówka - miłe zaskoczenie (1) Słyszałam różne opinie o porodówce, częściej te niepochlebne. Z uwagi na... M Polecam szpital na Zaspie (1) Leżałam ponad miesiąc na patologii ciąży. Niezwykli lekarze i panie położne.... Anna k. super!!! polecam jak najbardziej SZPITAL NA ZASPIE (1) trafiliśmy wczoraj wieczorem godz. 21, na PEDIATRIE DZIECIĘCĄ, z córką. Jak... Aleksandra mama Oliwki Poród (1) Zdecydowanie polecam szpital na Zaspie, wszyscy chętni do pomocy i... Świeża Mama MaMa (1) Polecam z czystym sumieniem! 15.02.2016 w szpitalu na Zaspie urodziliśmy... Olka Uratowali mi życie (2) Kilka dni temu opuściłam oddział kardiologiczny w tym szpitalu. Znalazłam się... Krystyna