Szpital św. Wojciecha

Szpitale

Gdańsk, Jana Pawła II 50

Kardiologia (1) Bardzo dziękuję wszystkim pielęgniarkom z intensywnego nadzoru... anonim Porodówka - miłe zaskoczenie (1) Słyszałam różne opinie o porodówce, częściej te niepochlebne. Z uwagi na... M Polecam szpital na Zaspie (1) Leżałam ponad miesiąc na patologii ciąży. Niezwykli lekarze i panie położne.... Anna k.
super!!! polecam jak najbardziej SZPITAL NA ZASPIE (1) trafiliśmy wczoraj wieczorem godz. 21, na PEDIATRIE DZIECIĘCĄ, z córką. Jak... Aleksandra mama Oliwki Poród (1) Zdecydowanie polecam szpital na Zaspie, wszyscy chętni do pomocy i... Świeża Mama MaMa (1) Polecam z czystym sumieniem! 15.02.2016 w szpitalu na Zaspie urodziliśmy... Olka Uratowali mi życie (2) Kilka dni temu opuściłam oddział kardiologiczny w tym szpitalu. Znalazłam się... Krystyna SOR ortopeda (1) Po doznaniu kontuzji korzystałam z usług na sor i jestem wdzięczna lekarzom... Kontuzjowana Patologia i poród (1) Do szpitala trafiłam w 38 TC z cholestazą ciążowa. Podawano mi leki aby... Kasia Poród na Zaspie ze znieczuleniem - polecam! (1) Szczerze polecam poród na Zaspie ze znieczuleniem zewnątrzoponowym. Rodziłam... Mama Patologia na oddziale ginekologicznym (1) Stanowczo nikomu nie polecam. Trafiłam na oddział ginekologiczny!! będąc w... Rozczarowana SOR na Zaspie czyli Super Obsługa Ratunkowa (1) Moja mama spędziła ostatnio kilkanaście godzin(nocnych) na oddziale... Jacek syn Alicji Chirurgia ogólna - lekarze (1) Moja mama była w tym szpitalu - operacja po pękniętym wrzodzie. Codziennie... #ew Oddział położniczy bardo POLECAM (1) W czerwcu rodziłam córeczkę na Zaspie; chciałabym serdecznie podziękować... Ania nie (1) Sor ginekologiczno polozniczy na zaspie to masakra. Nikt nie szanuje czasu... monika Porodowka i ginekologia (1) Urodziłam rok temu w szpitalu na zaspie synka i jak będę rodziła drugie... Ana SOR Zaspa - Chirurgia. Omijajcie szerokim łukiem. (2) Czas oczekiwania na przyjęcie z żółtym paskiem ponoć do godziny:) wzięto pod... Pacjentka SOR-u Witecki ortopeda (1) : Omijać tego typa z daleka. Obojętny, znudzony pacjentem traktuje ludzi jak... Jan Najgorsza obsługa sor w chirurgii (2) Mój tata wyszedl ze szpitala 09.09.2015 gdzie mial operacje na pecherz... beata sor chirurgia - kompletny brak profesjonalizmu i zwykłej empatii (1) W środę rano do szpitala przywieziono w strasznych bólach 81-letnią kobietę.... Magda