Szpital św. Wojciecha

Szpitale

Gdańsk, Jana Pawła II 50

neurologia opiekunka medyczna (1) Byłam pacjętką Oddziału Neurologii w szpitalu na zaspie.jestem zbulwersowała... Krystyna Oddział Okulistyczny (1) Byłem pacjentem tego oddziału /okulistyka/ dwukrotnie,operowana zaćma w... Andrzej Szelest pseudoporodówka copernicus (2) Witam bardzo gorąco wszystkich odwiedzających forum!!! Na początku... gdansczanin2503
PODZIĘKOWANIA (2) Spędziłem kilka dni na oddziale chirurgii. Serdecznie dziękuję miłym Paniom... Jan P. nie zostawiacie bliskich na wewnętrznym (2) chciałem wszystkich ostrzec aby nie zostawiali bliskich na oddziale wew ( 2... tomasz Chirurgia (2) W dniu 6 kwietnia dwaj znakomici chirurdzy Wojciech Stencel i Paweł Szurowski... A Szczepanski to straszne (1) Byłam na specjalistycznym oddziale dla dzieci z nagłymi przypadkami. lekarz... basia Porodówka Zaspa - cała prawda (4) Witam serdecznie. Jestem świeżo upieczonym tatusiem. W połowie miesiąca... Jasiu. ODDZIAŁ INTENSYWNEJ TERAPII NOWORODKA (3) Nasz Synek przyszedł na świat w 25 tygodniu ciąży w szpitalu na Zaspie.... Mama Cyprianka Pacjent (1) Przebywalem w szpitalu specjalistycznym Przebywalem w szpitalu... Bohdan Szulikowski Serdeczne podziękowania... (1) Mieszkam pod Warszawą.Do szpitala im Sw.Wojciecha w Gd-Zaspie trafiłam,,... Danusia spital zaspa to wielka poraszka (3) Witam dwa lata temu urodzilam synka w tym szpitalu przyjechala z goraczka 41... wiktoria gdansk Polecam poród na Zaspie (1) Kilka dni temu drugi raz urodziłam w szpitalu na Zaspie. Opieka przy porodzie... Brunetka szpital (3) Witam.Szpital na Zaspie nadaje się tylko do zaorania.Żal mi tylko młodych... BARON ..... (1) Mimo wyników badań krwi i usg wyraźnie wskazujących na zapalenie wyrostka,... W podziekowanie za pomoc i profesjonalna opiekę nad Mamą (1) Upłyneło już trochę czasu od dnia kiedy poprosiłam o pomoc mojej cierpiącej i... ES Barbara - opinia (1) obsługa szpitalna średnia, leżałam tam 6 dni a jedzenie jeszcze gorsze... Barbara Oddział pediatryczny (2) Córka wylądowała na tym oddziale 2 razy - w kwietniu 2011 i w kwietniu 2012.... Paula Ginekologia to porażka. (1) Oddział ginekologiczny i pracujący tam ludzie to nieporozumienie. Poroniłam w... Janina Oddział Ginekologiczny. (1) Do Szpitala na Zaspie trafiłam w 40 tygodniu ciąży, miałam wywoływany poród... dragon