tEN SZPITAL TO UMIERALNIA NEPISZE NA JAKIM ODDZIALE BO JAK WIDZIAŁEM TO ONE WSZYSTKIE PODOBNE

remontu tutaj nie było od 20lat teraz tylko robia ocieplenie a 10lat temu okna wymienili ale sale wszystko inne wygląda jak na filmach z koszmaru i ten szpital jest przygotowany na euro2012?Obcokrajowy maja ubezpieczenie i od razu uciekną do prywatnych klinik !!Chyba ze lubią sytuacje extremalne przeżyć by potem opowiadać jak to Europejska Polska jest zacofana i na jakim poziomie jest ten kraj widać właśnie z braku inwestycji w służbie zdrowia !!Miliardy co roku ale przejadane i do prywatnych kieszeni w łapówkach idą ten szpital nawet nie jest przy najmniej odmalowany!!I dostał normę iso2011?Za co ?Sala to praktycznie 4 puste ściany z dzwonkiem przy łóżkach na które i tak nikt nie reaguje Łóżka stare metalowe bez regulacji Pielegniarki udają ze pracują za kare Wylatkowo nieuprzejme kobiety !! Gdy ludzie nie mogą się ruszać wstać z łóżka to tylko rodzina pomoże i się zaopiekuje bo nikt inny!!Ten szpital to umieralnia lekarze ok ale oni nie są od karmienia opieki sprzątania itp!!Nie Wiem poco są posiłki skoro i tak rodzina żywi pacjentów!!Bo to co daje szpital to niewim czy pies by zjadł,ale najgorszy jest ten syf brak czystości sprzątanie raz dziennie max!!Najgorszy szpital w Gdańsk
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: tEN SZPITAL TO UMIERALNIA NEPISZE NA JAKIM ODDZIALE BO JAK WIDZIAŁEM TO ONE WSZYSTKIE PODOBNE

Widac jak bardzo dobrze pan zna ten szpital.nawet pan wie kiedy okna byly wymieniane.A skad ma pan te informacje.Jesli z wlasnych obserwacji to niezle urojenia.Okna sa nowe i maja rok.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: tEN SZPITAL TO UMIERALNIA NEPISZE NA JAKIM ODDZIALE BO JAK WIDZIAŁEM TO ONE WSZYSTKIE PODOBNE

Odezwał sie ten co tam pracuje :) .Bardzo dobrze znam ten szpital zgadza sie.Ale tez pracuja tam znajomi i oni go znają jeszcze lepiej.
A urojenia to ma obrazony autor xxx :) Kazdy sie moze przekonac jak jest wystarczy tam sie przejść .Przyjemne to nie będzie nawet jesli jestes zdrowy to bardzo możliwe że wyjdziesz chory :) Pod warunkiem ze wyjdziesz jesli nie staniesz w windzie :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

okna maja rok, elewacja wlasnie skaczyli, nie wszystkie oddzialy sa wyremontowane. pielegniarki dwoja sie zeby papiery zrobic i chorymi sie zajac, a na internach jest po prawie 6o chorych na 3 pielegniarki, placa nam grosze a pacjenci zadaja opieki jak w lesnej gorze, uwaga ten szpital z tv to fikcja!!!! A na zaspie to to co w calej polsce
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

jestem wlasnie w szpitalu zaspa, nic mi tu nie przeszkadza bo zdrowieję :) po to tu jestem ...to nie SPA dr eris i dobrze mi z tym (jedzenie dietetyczne - i dobrze) ...a wszystkim takim zgownialym i zgorzknialym pierdzielom mowie : lecz sie wasc w domku u zonsi pod spodniczką :] chlapniesz tam wiekową delicje to odrazu wyzdrowiejesz z pisania glupot
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: ten szpital to umieralnia nepisze na jakim oddziale bo jak widziałem to one wszystkie podobne

Zgadzam się z panem . To syf . Można zaprosić pana prezydenta Adamowicza niespodziewanie oczywiście ,że by obejrzał ten ''przybytek''
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0