Szpital św. Wojciecha

Szpitale

Gdańsk, Jana Pawła II 50

Odział ginokolgiczny (1) Operacja macicy i przydatków, jestem bardzo zadowolona z opieki lekarskiej... Janina Miąskowska Ponowne (1) odmówienie przyjęcia mnie na izbie ponieważ pani w rejestracji patrząc na... Bździsław OTOLARYNGOLOGIA POLECAM!!! (1) Gorące podziękowanie cudownym Paniom pielęgniarkom za opiekę i zrozumienie... Ania
ODDZIAŁ PATOLOGII CIĄŻY (1) Wspaniała opieka zarówno Lekarzy, jak i Pielęgniarek; są na każde zawołanie i... Pacjentka nie polecam ortopedia i chirurgia - iza przyjęć (1) miałem niestety ostatnio do czynienia z izba przyjeć, trafiłem po długim... krzysiek PRZEWSPANIAŁE PANIE POŁOŻNE !!!!!(30.07- 02.08) (1) Chciałam zdementować plotki dotyczące złego personelu a dokładnie Pań... MAMA TOMECZKA :) Oddział Intensywnej Terapii dla dorosłych (1) Serdeczne podziękowania dla miłego i profesjonalnego zespołu... Gabrysia M oddzial ginekologiczny (1) spedzialam na oddziale ginekologicznym ponad tydzien i powiem szczerze ze tak... Ania moja mama zmarła przez kompletny brak opieki i niedouczony personel (1) uwaga na nocną zmianę na internie 1. W nocy z 28 na 29 czerwca 2013. 28 w... zrozpaczony rejestracja do specjalistów (1) Po ostatnich konkursach NFZoskich nie wszystkie poradnie mają kontrakty.... zbulwersowana pacjentka ORTOPEDIA (2) Polecam doktora SZREDERA bardzo dobrze wykonuje zabiegi jest miły... pacjętka intensywna terapia noworodka (1) Chciałabym serdecznie podziękować lekarzom i wszystkim pielęgniarkom za... mama Damianka tak prosta sprawa jak wypis to tez problem (1) nie komentuje sposobu leczenia bo sie na tym nie znam. Ale tak prosta sprawa... irena Pacjęt z Urologii (1) Operowany byłem na raka prostaty19.02.2013 Jestem bardzo pozytywnie... Stanisław OKULISTA (1) Oddział okulistyczny przynajmniej poczekalnia wygląda mało zachęcająco... petarda Polecam porodówkę!!! (1) Witam, w szpitalu na Zaspie rodziłam trzykrotnie przez CC, X 2007, VI 2010 i... agnieszka Oddział ginekologii (2) Wyjątkowo bezosobowe podejście do pacjentek. Najchętniej wogóle by nie... Bachulska oddział ginekologiczny, położniczy oraz OIOM noworodków (3) Witam, chcę podzielić się swoimi doświadczeniami związanymi ze szpitalem na... mana Poród Zaspa (1) Ja rodziłam w pażdzierniku 2012r.muszę przyznać,że pielęgniarki na... ZuZa ODDZIAŁ GINEKOLOGII (1) JEDEN WIELKI DRAMAT!!! Ludzie są traktowani przedmiotowo, kobiety w ciąży nie... matka