Szpital św. Wojciecha

Szpitale

Gdańsk, Jana Pawła II 50

Porodówka Zaspa - cała prawda (4) Witam serdecznie. Jestem świeżo upieczonym tatusiem. W połowie miesiąca... Jasiu. ODDZIAŁ INTENSYWNEJ TERAPII NOWORODKA (3) Nasz Synek przyszedł na świat w 25 tygodniu ciąży w szpitalu na Zaspie.... Mama Cyprianka Pacjent (1) Przebywalem w szpitalu specjalistycznym Przebywalem w szpitalu... Bohdan Szulikowski
Serdeczne podziękowania... (1) Mieszkam pod Warszawą.Do szpitala im Sw.Wojciecha w Gd-Zaspie trafiłam,,... Danusia spital zaspa to wielka poraszka (3) Witam dwa lata temu urodzilam synka w tym szpitalu przyjechala z goraczka 41... wiktoria gdansk Polecam poród na Zaspie (1) Kilka dni temu drugi raz urodziłam w szpitalu na Zaspie. Opieka przy porodzie... Brunetka szpital (3) Witam.Szpital na Zaspie nadaje się tylko do zaorania.Żal mi tylko młodych... BARON ..... (1) Mimo wyników badań krwi i usg wyraźnie wskazujących na zapalenie wyrostka,... W podziekowanie za pomoc i profesjonalna opiekę nad Mamą (1) Upłyneło już trochę czasu od dnia kiedy poprosiłam o pomoc mojej cierpiącej i... ES Barbara - opinia (1) obsługa szpitalna średnia, leżałam tam 6 dni a jedzenie jeszcze gorsze... Barbara Oddział pediatryczny (2) Córka wylądowała na tym oddziale 2 razy - w kwietniu 2011 i w kwietniu 2012.... Paula Ginekologia to porażka. (1) Oddział ginekologiczny i pracujący tam ludzie to nieporozumienie. Poroniłam w... Janina Oddział Ginekologiczny. (1) Do Szpitala na Zaspie trafiłam w 40 tygodniu ciąży, miałam wywoływany poród... dragon Odział ginokolgiczny (1) Operacja macicy i przydatków, jestem bardzo zadowolona z opieki lekarskiej... Janina Miąskowska Ponowne (1) odmówienie przyjęcia mnie na izbie ponieważ pani w rejestracji patrząc na... Bździsław OTOLARYNGOLOGIA POLECAM!!! (1) Gorące podziękowanie cudownym Paniom pielęgniarkom za opiekę i zrozumienie... Ania ODDZIAŁ PATOLOGII CIĄŻY (1) Wspaniała opieka zarówno Lekarzy, jak i Pielęgniarek; są na każde zawołanie i... Pacjentka nie polecam ortopedia i chirurgia - iza przyjęć (1) miałem niestety ostatnio do czynienia z izba przyjeć, trafiłem po długim... krzysiek PRZEWSPANIAŁE PANIE POŁOŻNE !!!!!(30.07- 02.08) (1) Chciałam zdementować plotki dotyczące złego personelu a dokładnie Pań... MAMA TOMECZKA :) Oddział Intensywnej Terapii dla dorosłych (1) Serdeczne podziękowania dla miłego i profesjonalnego zespołu... Gabrysia M