Szpital św. Wojciecha

Szpitale

Gdańsk, Jana Pawła II 50

porodówka (1) Również bardzo polecam oddział porodowy oraz po porodowy na Zaspie. Poród... michelle Omijajcie ginekologię z daleka!!! (3) Trafiłam na ginekologię w celu założenia szwu okrężnego.Panie położne... wiolika świetna porodówka i położnictwo (1) długo się zastanawiałam nad wyborem szpitala w którym urodzę swoje pierwsze... bees
PORÓD NA ZASPIE - SERDECZNE PODZIĘKOWANIA DLA SIÓSTR Z ODDZIAŁU POŁOŻNICZEGO (1) Serdeczne podziękowania dla Wszystkich Sióstr , które miały dyżury w terminie... Pacjentka z pokoju nr 4 laryngolog (2) Dziękuję bardzo za szybki i prawie bez płaczu dziecka zabieg podcięcia... Aga PORODÓWKA (2) polecam wszystkim paniom ten oddział , warto skorzystać z profesjonalnej... Agnieszka ortopedia (1) Właśnie wróciłam ze szpitala oddział ortopedia byłam tam już trzeci raz... BARBARA położnictwo... (1) wszystko perfekcyjnie, dziecko przyszło na świat :-) .... potem poziom to... tatuś Podziękowania dla pań pielęgniarek z OIT dla dorosłych. (1) Miesiąc temu mama moja przebywała na OIT z powodu ciężkiej niewydolności... Dominika K nieprzyjemne pielegniarki (2) Jezeli chodzi o podejscie lekarzy do pacjetow to nie mam zadnych zastrzezen.... Kasia była pacjentka - opinia (2) Trafiłam do tego szpitala z poronieniem.Szoku doznałam już na izbie przyjęć,... była pacjentka ORTOPEDIA I REJESTRACJA (1) BARDZO MILA OBSLUGA DZIEKUJE LEKARZOM, PANIOM Z REJETRACJI , RTG,... JADWIGA B rejestracja poradni ginekologicznej (1) Próbowałam zarejestrować dziecko do poradni ginekologicznej, chciałam uzyskać... muminek BARDZO POLECAM odział ortopedyczny (1) DNIA 24.02.2012 ROKU OK GODZ 7 RANO powypadku na chodniku z dziurą w kolanie... URSZULA Starszy Pan Laryngolog (3) Wczoraj wieczorem moja żona wyladowała na Majewskich z potwornym bólem... Niezadowolony z Laryngologa Ordynator Ortopedii - POLECAM! (1) Witam. Moja dobra opinia jest tylko dzięki Ordynatorowi ortopedii , jest to... Paulina Izba Przyjęć- MASAKRA (1) Moja mama z podejrzeniem zawalu spedzila tam prawie 8 godz! Skandal. Nawet... Ania Ortopedia (2) Polecam ten szpital, jeżeli chodzi o ortopedię. Lekarze mili i profesjonalni... pacjentka SOR na Zaspie (1) Skorzystalam w święta z pomocy soru, bardzo dziękuję pani lek. med. Szul za... piguła great (3) Małe uwagi dla tych co za dużo narzekają : 1) Jeśli od poniedziałku do... nema