Szpital św. Wojciecha

Szpitale

Gdańsk, Jana Pawła II 50

BARDZO POLECAM odział ortopedyczny (1) DNIA 24.02.2012 ROKU OK GODZ 7 RANO powypadku na chodniku z dziurą w kolanie... URSZULA Starszy Pan Laryngolog (3) Wczoraj wieczorem moja żona wyladowała na Majewskich z potwornym bólem... Niezadowolony z Laryngologa Ordynator Ortopedii - POLECAM! (1) Witam. Moja dobra opinia jest tylko dzięki Ordynatorowi ortopedii , jest to... Paulina
Izba Przyjęć- MASAKRA (1) Moja mama z podejrzeniem zawalu spedzila tam prawie 8 godz! Skandal. Nawet... Ania Ortopedia (2) Polecam ten szpital, jeżeli chodzi o ortopedię. Lekarze mili i profesjonalni... pacjentka SOR na Zaspie (1) Skorzystalam w święta z pomocy soru, bardzo dziękuję pani lek. med. Szul za... piguła great (3) Małe uwagi dla tych co za dużo narzekają : 1) Jeśli od poniedziałku do... nema ODDZIAŁ GINEKOLOGII (3) Na tym oddziale pracują "PIELEGNIARKI Z PIEKŁA RODEM". Lerząc parę dni na... była pacjentka Nie polecam (1) Odradzam wszystkim korzystanie z tego szpitala, a zwłaszcza z ortopedów... mucha POLECAM PORÓD w tym szpitalu !!! (4) Mimo, iż od porodu minął już ponad rok to i tak doskonale pamiętam każda... mama Oddział chirurgii (2) Mój mąż leżał tam ponad tydzień. musiał dwukrotnie przyjechać na SOR aby go... Maja Łazińska KOSZMAR! (2) Ja się zgadzam absolutnie z negatywnymi komentarzami! Dostać się na oddział... Basia dziekuje personelowi patologi ciazy i oiom noworodka (3) Bardzo polecam szpital na Zaspie! 31 12 2010 miałam cesarkie a poporodzie... EWA I CORKA WIKTORIA MASAKRA!!! (4) dotyczy oddziału chirurgii!! nie polecam nikomu! od dzisiaj przy dowodzie... OBY ZDROWA Oddział wewnetrzny po lewej stronie chyba II (1) Bardzo dziekuję lekarzom i całemu personelowi oddziału wewnętrznegio II za... dzegan@wp.pl Przyjęcie do porodu koszmar (2) byłam wczoraj w szpitalu bo skórcze mam i to cały czas mnie trzymają ale... zdenerwowana polecam wszystkim (1) Zostałem przyjęty na oddział chirurgii 17.03.2011, spotkałem się z bardzo... katani NIGDY WIĘCEJ W TYM SZPITALU!!! BARDZO NIE POLECAM!!! (2) W zeszłym tygodniu byłem w szpitalu na zaspie z silnymi bólami głowy. Miałem... Zdzisław Patologia ciąży i porodówka (4) Bardzo polecam szpital na Zaspie! 2 razy po 2 miesiące leżałam tam na... Anna PORÓD (2) A własnie dzis w nocy urodziła sie moja córeczka. I powiem tak: Jestem bardzo... Piotr