Szpital św. Wojciecha

Szpitale

Gdańsk, Jana Pawła II 50

Chcesz rodzić na Zaspie? (1) Rodziłam obie córki w tym szpitalu.Na porodówce opieka jest świetna, miłe i... mama Polecam Bardzo! (1) Po upadku na oblodzonym chodniku pojechałam na oddział ratunkowy do św.... Ilona SOR-podziękowania (1) 09.12.2010 trafiłam na SOR z tachykardią.Chciałabym bardzo podziękować całemu... Krystyna Polakiewicz
ODDZ.NEUROLOGI - SERDECZNE PODZIĘKOWANIA (1) Bardzo dziękuję PANU DOKTOROWI SOŁTANOWI , PANIOM PIELĘGNIARKOM ORAZ... Janina G. Oddział Ratunkowy OK (1) Wczoraj trafiłam z bólem z prawej strony okolice brzucha, jestem pozytywnie... Kasia K podziękowanie (1) Serdecznie dziękuję calej ekipie z izby przyjęć - pokój nr 1- która zajmowala... Marzena ja mam inne zdanie (2) Treść opinii: Ja jestem zadowolona Witam, 21go czerwca urodziłam w tej... Agnieszka ortopedyczna izba przyjec (1) witam , ostatnio zmuszony byłem skorzystac z wizyty niestety w godzinach... Paweł Poród na zaspie (1) Witam chciałabym bardzo podziekować połoznym z patalogi ciąży jak i oddziału... mamuśka Karygodne zachowanie lekarzy!!!!!! (1) Odradzam wszystkim chcącym skorzystać z oddziału ratunkowego chirurgii i... anna chirurgia kobieca -gorące podziekowania (1) W imieniu mojej Mamy chciałam serdecznie podziękować Lekarzom i Pielęgniarkom... anna opinia (1) Przez tydzień leżałam na patologii ciąży- lekarze i położne bardzo mili, ale... Mama poród rodzinny (3) Mój drugi poród w szpitalu na zaspie i mogę powiedzieć że rodzić warto tylko... Kate poród (2) Urodziłam synka 29 pazdziernika 2007 roku. Ciesze sie ze trafiłam do szpitala... Ania ginekologia (1) od kilku lat jestem pacjentką ginekologii i musze stwierdzić, że wizyty w... barbara Porodówka, Oddział położniczy MASAKRA! (1) Nie polecam. Nawet nie chce mi się opisywac koszmaru jaki przeżyłam. Dla mnie... MM podziękowania;) (2) Chciała bym napisać kilka ciepłych słów na temat tego oddziału.A szczególnie... Ewa steinborn Tragedia!!! (2) Czas oczekiwania na przyjecie do pokoju nr. 1(tzw. izba przyjęc) to jest 2... d OIOM NOWORODKA (1) Zbliż się rok od dwu miesiecznego pobytu na tym oddziale. Chciałabym z tej... k.szczepankowska porod 20.04.2008 (2) Piszę jako ojciec dziecka ktore tam się urodzilo.Odradzam ten szpital,nikogo... zawiedziony