Szpital św. Wojciecha

Szpitale

Gdańsk, Jana Pawła II 50

przed i po porodzie (1) Witam.Jestem szczęśliwą mamą bliźniąt Natalki i Bartusia.4lata temu leżałam... Sylwia PORÓD RODZINNY (1) Moją drugą córkę urodziłam 28.12.07 właśnie w tym szpitalu. O 7:30... Iwona PORÓD RODZINNY W RODZINNEJ ATMOSFERZE!! (1) Ja urodziłam córeczkę 8list.2007.Wtedy rodzących kobiet było bardzo dużo.Ja... KingaS.
PORÓD (1) Urodziłam tu drugie dziecko (cc).Porodówka ok,oddział położniczy... Agnieszka Neurologoa!!Dr Sołtan (1) Jestem bardzo mile zaskoczona podejściem tego lekarza do tematu,moja mama... wdzięczna. Oddział patologii ciąży... po prostu tragedia (1) Zdecydowanie nie polecam. Byłam pacjentką na oddziale patologii ciąży. Nikomu... Jolanta poród-cc (1) 21.12 Przyszła na świat przez cc moja córeczka. Ogólnie jestem zadowolona z... sophidion porod (1) 12.11.2007 w tym szpitalu urodzilam moja stokrotke-i wielkie brawa dla... asia Prawie było dobrze (1) Byłem zachwycony obsługą szpitala no i samym porodem. Rodziliśmy po ludzku.... Zawiedziony,,, Rewelacja - jesteśmy bardzo zadowoleni z porodu i opieki na Zaspie (1) Ludzie częściej są skłonni krytykować, szczególnie na forach gdzie są... Tomek jestem zachwycona (1) Trafiłam na poród na zaspe przez przypadek, bo mnie w wojewodzkim nie... lila Porodówka:) (1) 30.09.2007 urodziła się tutaj moja córka. Chciałabym serdecznie podziękować... ania POŁOŻNICTWO (1) 18 września urodziłam w szpitalu na Zaspie córeczkę i cieszę się, że wybrałam... Marta porodówka (1) Porodówka i oddział noworodkowy-reweladja.Tu rodzi sie po ludzku i opieka... Monika ZAKŁAD PATOLOGII (1) co za bałagan tam panuje, zbyt długo trzeba czekać na wyniki, kierownik jest... pacjentka Było, minęło:) (1) Byłam 28.08.2007 na biobsji w tym szpitalu i cóż innego powiedzieć jak nie... Marta Porodówka. (1) Pod koniec kwietnia urodziłam na Zaspie synka. Miałam swoja położną panią... Kasablanka Obserwacje (1) Moja żona urodziła córeczkę 21 lipca. Porodówka i opieka położnej była bez... robert Jak najbardziej obiektywnie (1) Piszę tę opinię prawie pół roku po pobycie na aseptycznym oddziale... coma Poród (1) Urodziłam w nocy 23 czerwca synka przez cesarskie cięcie. Poród wspominam... Bogusia