Szpital św. Wojciecha

Szpitale

Gdańsk, Jana Pawła II 50

neurologia - podziękowanie za okazane serce (1) w imieniu całej Rodziny chcę podziękować Lekarzom i Pielęgniarkom za to, że... Bozena Czernin-Rutkowska Ortopedia i Zakład Rehabilitacji (1) W ręce ortopedów w szpitalu na Zaspie trafiłem po paskudnym wypadku na... KK PORÓD (2) Już na początku ciąży wiedziałam, że chcę urodzić właśnie w Szpitalu "na... Mio
Magda - opinia (1) Rodziłam przez cc - z wykonania jestem zadowolona. Jednak jeżeli chodzi o... Magda porod rodzinny (1) bardzo dziekuje pani poloznej na porodówce,niestety nieznam imienia,ale... renia podziekowania (1) Dziękuję serdecznie doktorowi Michałowi Schinwelskiemu za miłe potraktowanie... Ewa Zdanowska izba przyjec- tragedia (2) dwa dni temu trafilismy tam z moim wujkiem, czolgajcym sie z bolu na izbe... kobieta Neurologia dr Sołtan (1) Wspaniała opieka lekarska i pielęgniarska. Pani doktor Stomma, która... Jarosław Kwiatkowski PORÓD i POBYT z dzieckiem - TRAGEDIA!!! Zdecydowanie NIE polecam!!! (1) Zdecydowałam się na ten szpital ze wzg na pozytywne opinie. jak sie okazało -... m PORODÓWKA - Podziękowania ;-) (1) Jak poród to tylko na Zaspie;-) Gorące podziękowania dla położnej Pani... Sylwia oddział patologii (1) Leżałam na oddziale patologii ciązy przez miesiąc i nie jestem zadowolna z... monia Pozytyw (1) Z czystym sumieniem moge polecic Pana dr Kowalskiego, ktory sprawnie i szybko... Ania Ginekologia (1) Byłam tam 8 dni i naprawdę było super, pielęgniarki zawsze uśmiechniete,... Miroslava1979 Ginekologia (1) Oceniam oddiał na 6+!Podejście do pacjęta rewelacyjne-czułam się tam jak w... Monika Polecam porodówkę!!!! (1) Od samego początku zdecydowałam że będę rodzić właśnie w tym szpitalu i NIE... Hania Neurologia (1) Zostałam mile zaskoczona obsługą i opieką na izbie przyjęć jak i na oddziale... Mirka P. ortopedia (1) bardzo polecam ten oddzial opieka zwlaszcza pielegniarska bez zastrzezen... aga chirurgia ogólna (1) Pragnę z całego serca podziękować całemu personelowi oddziału chirurgii,... Czesław Elwart (Linia) Ortopedia-izba przyjec (1) Jakis czas temu. skręciłam noge.Zmuszona byłam udac sie to szpitala poniewaz... Zadowolona ortopedyczna izba przyjec (1) 21 lipcab skrecilam sobie noge trafilam na izbe przyjec tutejszego szpital i... joanna