ja mam inne zdanie

Treść opinii:
Ja jestem zadowolona
Witam, 21go czerwca urodziłam w tej klinice synka, niestety skończyło się cesarką, ale panie położne, które były przy mnie kiedy miałam wywoływane skurcze były po prostu anielskie, mowa tu o p. Ewelince i p. Hani oraz personel, który towarzyszy przy cesarce, kobitki świetnie podchodzą do pacjentek, które pierwszy raz spotkały się z nową dla niech sytuacją, objaśniają po kolei co będzie robione. Pełen profesjonalizm!!! Co do pielęgniarek już po urodzeniu też nie mogę powiedzieć złego słowa, bo mnie i mojego synka dobrze traktowały, trafiła się jedna zmiana nocna, gdzie pani z wielkim fochem udzieliła mi rady co do mojego synka, a reszta ok jedynie co, to tylko musicie prosić o tabletki przeciwbólowe albo weźcie ze sobą. Ogólnie mówiąc warto rodzić na Zaspie, chyba że miałam szczęście co do położnych i pielęgniarek.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ja mam inne zdanie

witam miałam zaszczyt urodzić mojego synka na zaspie do końca życia nie zapomnę tego porodu i tak wspaniałego personelu panią Anię położną która odbierała mi poród super coś pięknego profesjonalizm sprawnie i co t najważniejsze ochrona krocza gdzie w innych szpitalach tną jak leci bardzo dziękuję całemu zespołowi patologi ciąży wspaniałe panie i lekarze oraz porodówce i położniczemu możemy się poszczycić takim szpitalem pod wezwaniem Jana Pawła II
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0