Szpital św. Wojciecha

Szpitale

Gdańsk, Jana Pawła II 50

oddzial ginekologiczny (1) spedzialam na oddziale ginekologicznym ponad tydzien i powiem szczerze ze tak... Ania moja mama zmarła przez kompletny brak opieki i niedouczony personel (1) uwaga na nocną zmianę na internie 1. W nocy z 28 na 29 czerwca 2013. 28 w... zrozpaczony rejestracja do specjalistów (1) Po ostatnich konkursach NFZoskich nie wszystkie poradnie mają kontrakty.... zbulwersowana pacjentka
ORTOPEDIA (2) Polecam doktora SZREDERA bardzo dobrze wykonuje zabiegi jest miły... pacjętka intensywna terapia noworodka (1) Chciałabym serdecznie podziękować lekarzom i wszystkim pielęgniarkom za... mama Damianka tak prosta sprawa jak wypis to tez problem (1) nie komentuje sposobu leczenia bo sie na tym nie znam. Ale tak prosta sprawa... irena Pacjęt z Urologii (1) Operowany byłem na raka prostaty19.02.2013 Jestem bardzo pozytywnie... Stanisław OKULISTA (1) Oddział okulistyczny przynajmniej poczekalnia wygląda mało zachęcająco... petarda Polecam porodówkę!!! (1) Witam, w szpitalu na Zaspie rodziłam trzykrotnie przez CC, X 2007, VI 2010 i... agnieszka Oddział ginekologii (2) Wyjątkowo bezosobowe podejście do pacjentek. Najchętniej wogóle by nie... Bachulska oddział ginekologiczny, położniczy oraz OIOM noworodków (3) Witam, chcę podzielić się swoimi doświadczeniami związanymi ze szpitalem na... mana Poród Zaspa (1) Ja rodziłam w pażdzierniku 2012r.muszę przyznać,że pielęgniarki na... ZuZa ODDZIAŁ GINEKOLOGII (1) JEDEN WIELKI DRAMAT!!! Ludzie są traktowani przedmiotowo, kobiety w ciąży nie... matka poród na Zaspie - CC (1) Po odesł. mnie z AM w GD na Zaspę w 42 tyg. II ciąży z adn."brak miejsc"... omni PEDIATRIA - NIGDY WIĘCEJ (1) Miałam dobre wspomnienia z porodówki, jednak pediatria - koszmar. Nie chcę... nina ZASPA - NIE POLECAM !!! (3) Trafiłam na patologie do tego szpitala, byłam zawiedziona, zachowaniem... matka a oto moje wspomnienia z pobytu (5) Prawie tydzień leżałam na oddziałach patologii ciązy oraz na położnictwie... A. B. sekretariat neurologi (2) Jeszcze nigdy nie spotkałam się z tak niekompetentną obsługą w sekretariacie... iza filipionek Izba przyjec, neurolog (3) Tragedia. Jeden neurolog w całym szpitalu. Ludzie czekaja na przyjęcie po 6,7... Anna Dyspozytorka, przyjazd karetki! (4) Witam, zdecydowałam że powinnam wystawić opinię, bo sytuacja, która miała... Zrozpaczona