Szpital św. Wojciecha

Szpitale

Gdańsk, Jana Pawła II 50

poród na Zaspie - CC (1) Po odesł. mnie z AM w GD na Zaspę w 42 tyg. II ciąży z adn."brak miejsc"... omni PEDIATRIA - NIGDY WIĘCEJ (1) Miałam dobre wspomnienia z porodówki, jednak pediatria - koszmar. Nie chcę... nina ZASPA - NIE POLECAM !!! (3) Trafiłam na patologie do tego szpitala, byłam zawiedziona, zachowaniem... matka
a oto moje wspomnienia z pobytu (5) Prawie tydzień leżałam na oddziałach patologii ciązy oraz na położnictwie... A. B. sekretariat neurologi (2) Jeszcze nigdy nie spotkałam się z tak niekompetentną obsługą w sekretariacie... iza filipionek Izba przyjec, neurolog (3) Tragedia. Jeden neurolog w całym szpitalu. Ludzie czekaja na przyjęcie po 6,7... Anna Dyspozytorka, przyjazd karetki! (4) Witam, zdecydowałam że powinnam wystawić opinię, bo sytuacja, która miała... Zrozpaczona porodówka (1) Również bardzo polecam oddział porodowy oraz po porodowy na Zaspie. Poród... michelle Omijajcie ginekologię z daleka!!! (3) Trafiłam na ginekologię w celu założenia szwu okrężnego.Panie położne... wiolika świetna porodówka i położnictwo (1) długo się zastanawiałam nad wyborem szpitala w którym urodzę swoje pierwsze... bees PORÓD NA ZASPIE - SERDECZNE PODZIĘKOWANIA DLA SIÓSTR Z ODDZIAŁU POŁOŻNICZEGO (1) Serdeczne podziękowania dla Wszystkich Sióstr , które miały dyżury w terminie... Pacjentka z pokoju nr 4 laryngolog (2) Dziękuję bardzo za szybki i prawie bez płaczu dziecka zabieg podcięcia... Aga PORODÓWKA (2) polecam wszystkim paniom ten oddział , warto skorzystać z profesjonalnej... Agnieszka ortopedia (1) Właśnie wróciłam ze szpitala oddział ortopedia byłam tam już trzeci raz... BARBARA położnictwo... (1) wszystko perfekcyjnie, dziecko przyszło na świat :-) .... potem poziom to... tatuś Podziękowania dla pań pielęgniarek z OIT dla dorosłych. (1) Miesiąc temu mama moja przebywała na OIT z powodu ciężkiej niewydolności... Dominika K nieprzyjemne pielegniarki (2) Jezeli chodzi o podejscie lekarzy do pacjetow to nie mam zadnych zastrzezen.... Kasia była pacjentka - opinia (2) Trafiłam do tego szpitala z poronieniem.Szoku doznałam już na izbie przyjęć,... była pacjentka ORTOPEDIA I REJESTRACJA (1) BARDZO MILA OBSLUGA DZIEKUJE LEKARZOM, PANIOM Z REJETRACJI , RTG,... JADWIGA B rejestracja poradni ginekologicznej (1) Próbowałam zarejestrować dziecko do poradni ginekologicznej, chciałam uzyskać... muminek