ZASPA - NIE POLECAM !!!
Trafiłam na patologie do tego szpitala, byłam zawiedziona, zachowaniem niektórych sióstr, wykonywały swoje obowiązki chyba za karę, (jedna pielęgniarka blondyna ze specyficznym zapachem perfumu "ala mydełko", była najgorsza). Urodziłam dziecko przez cesarskie cięcie, brak konkretnych informacji, jeśli nie zapytasz nikt nic Ci nie powie, trafiłam później na Położnictwo Aseptyczne -i to dopiero był koszmar. Mam na myśli te wredne, niemiłe położne (bo tak chciały żeby do nich się zwracac). Położne nic nie pomagały, a jeśli ktoś zwrócił się o pomoc to z wielką łaską przyszły i niby pomogły.Każda kobieta po porodzie musiała radzic sobie sama, w nocy na dyżurze były 3 położne, gdzie 2 zawsze spały, a 3 oglądała telewizję z nogami na krześle.
Palenie papierosów przez położne na nocnych dyżurach nie należało do rzadkości. Mój mąż nie mógł wejśc na oddział, żeby przyniesc rzeczy, a inni panowie z niewiadomych przyczyn mogli nie tylko przynosic rzeczy ale siedziec w sali. Brak słów, szkoda pisac więcej, - STANOWCZO NIE POLECAM
Palenie papierosów przez położne na nocnych dyżurach nie należało do rzadkości. Mój mąż nie mógł wejśc na oddział, żeby przyniesc rzeczy, a inni panowie z niewiadomych przyczyn mogli nie tylko przynosic rzeczy ale siedziec w sali. Brak słów, szkoda pisac więcej, - STANOWCZO NIE POLECAM